Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Az Öszvér, avagy Magyar Péter, aki Márki-Zaynál sokkal Trumpabb

2024. június 12. 06:44

Amíg Trump éppen az elitista-globalista világrend ellen küzd, addig Magyar Péter kiszolgálni készül azt.

2024. június 12. 06:44
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

„Ha megnézzük ezt a performanszot, ez kábé ugyanaz, mint amivel Márki-Zay is próbálkozott. Lehengerlően, konfrontatívan viselkedni, támadni, esélyt sem engedni az ellenfélnek. Ez az, ami Trumpot is sikeressé tette. Trump egy valóban ellenséges médiakörnyezetben, folyamatos hazugságokkal szemben nem védekezett, hanem nevén nevezte az amerikai globalista média őt személyében támadó, számonkérő tagjait.

Márki-Zay Péter Magyarországra ejtőrernyőztetésével a globalista erők egy Trumpot szántak a renitenskedő, a konvenciókat visszautasítani szerető magyar nép élére. Csak épp Márki-Zay egy béna »robot« volt. Mentálisan ugyan zavart, szociopatának szociopata, de nála a bohóc nem álruha volt, a szög hamar kibújt a zsákból.

Magyar Péter viszont jól hozza az agresszív, konfrontatív, lehengerlő és megállíthatatlan figurát. Az amerikaiak megtalálták az embert, aki – reményeik szerint – »a mi Trumpunk« lesz. Aki majd szembeszáll az itteni renddel, és egy újat, pontosabban az ő világrendjüket honosítja meg nálunk is.

Csakhogy, míg Trump éppen ez ellen az elitista-globalista világrend ellen küzd, addig Magyar Péter kiszolgálni készül azt. És nem számolt valakivel. Pontosabban számol vele, de annyira elhiszi saját magát, hogy alábecsüli őt. Magyar Péter és a globalisták valószínűleg nem olvasták az Alapítványt. Mert itt van valaki, aki egyszerre Hari Seldon (a pszichohistória atyja, az Alapítvány létrehozója) és Preem Palver (az egyszerű parasztember, aki valójában a Második Alapítvány vezetője, és aki végül legyőzi az öszvért). 

Na, kitaláljuk, ki ő?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. június 16. 17:51
Látom nem csak nekem jutott eszembe Isamov Alapítvány sorozata.
koronaszepe
2024. június 16. 17:21
Mi ellen küzd Trump, na ne vicceljünk már! Amúgy meg túl hülye ahhoz, hogy bármi ellen küzdjön, ahogy a volt tanácsadója, John Bolton megállapította.
KBA98
2024. június 13. 17:42
Az mszmp csecsén nevelkedett rózsadombi lion, aki persze külföldön tanult nyelveket, mélyen lenézi azokat, akik nem ezüst kanállal a szájukban, nem érinthetetlen családban születtek, ezért ő mindent megenged magának, persze csak addig, amíg engedik neki! Bár szerintem a türelmi idő lejárt és a vörös vonalat már régen túl lépte!
papamaci57
2024. június 13. 14:28
Szereposztás: Preem Palver – Orbán Viktor Harry Seldon – Orbán Balázs Salvor Hardin – Rogán Antal Wienis kormányzó herceg – Gyurcsány Ferenc Hober Mallow – Mészáros Lőrinc Az Öszvér – Poloska Péter II. Cleon – Szaros Gyuri bácsi Brodrig – Alexander Soros Bel Riose – Bajnai Gordon Bayta Darell – Varga Judit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!