Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Szentkirályi Alexandra: Karácsony beállt a Gyurcsány házaspár védőszárnyai alá, és most azon hisztizik, hogy miért kérdezik erről?!

2024. május 26. 12:34

Hát azért, kedves főpolgármester úr, mert ön százmilliókat folyat el a budapestiek pénzéből Gyurcsányéknak, miközben a DK-nak kampányol – fogalmazott a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

2024. május 26. 12:34

Nyitókép: MTI-archív/Balogh Zoltán.

Az ég kék, a fű zöld, Karácsony pedig nyafog – kezdte közösségi oldalán közzétett videóját Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje. Karácsony Gergely egy közelmúltban adott interjúban ugyanis arra panaszkodott, hogy a sajtó gyakran kérdezi arról, hogy mikor találkozott utoljára Gyurcsány Ferenccel.

Szentkirályi Alexandra minderre úgy reagált:

Karácsony beállt a Gyurcsány házaspárt védőszárnyai alá, és most azon hisztizik, hogy miért kérdezik erről?! Hát azért, kedves főpolgármester úr, mert ön százmilliókat folyat el a budapestiek pénzéből Gyurcsányéknak, miközben a DK-nak kampányol vidéken.

Majd hozzátette: Ha nem feketeöves Gyurcsány-katonákkal vette volna körbe magát, akkor talán nem erről kérdeznék a főpolgármester urat. 

Siránkozás és hiszti helyett a budapestiekért kellett volna dolgozni és nem Gyurcsányért.

De már késő, elegünk van magából és leváltjuk önt és Gyurcsányékat is! – mondta a videóban a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

A videót ITT tekintheti meg.

 

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:01
🍓 ️ ­É­r­t­é­­­k­­­e­l­­d­ ­a­­ ­­s­­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Akitlosz
2024. május 26. 18:26
Erre a nőre pelenkázást sem szabadna rábízni, nemhogy egy fővárost.
nyugalom
2024. május 26. 17:38 Szerkesztve
A sunyi, vihogó proli meg a zsidók.
oregur4
2024. május 26. 16:43
Fed74!!! Te kis- esetleg nagy kupac 💩💩💩💩 rakás!!!! Buksika, buksika te kis pedobuzu átoperált munkásőr ivadék! Olyan sötét vagy, hogy a legsötétebb pincében is verőfényes napsütés van hozzád képest!!! Hihihi. Ráadásul fogytok mint nyáron a hógolyó, egy időközi választást se tudtok megnyerni, de még itt a kommentelők között se éritek el az öt százalékot!!! Daloljál buksika, kis kutyuli, akit a vezíre megkötve tart, akkor mit is akarsz??? Egyébként, amíg nem kétharmados, hanem "csak" egyszerű többséggel nem nyertek, addig HALGASS a neved kutyuli, és szólj a gazdidnak, hogy a láncot addig ne oldja el! Höhöhö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!