Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szégyenfal: Bangóné, Márki-Zay és Magyar Péter

2024. május 30. 14:36

A dollárbaloldal új figurája átlépte azt a képzeletbeli határvolnalat, amit ha átlép egy ember, akkor számára többé nincs visszaút.

2024. május 30. 14:36
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Emberi méltóságában sértett meg több millió embert Magyar Péter. A dollárbaloldal új figurája átlépte azt a képzeletbeli határvolnalat, amit ha átlép egy ember, akkor számára többé nincs visszaút. Soha nem lehet megbecsült, komolyan vehető politikus, kiiratkozik ebből a ligából örökre. Magyar a tiszaföldvári fórumán a következőt mondta:

»Mostanában már ciki fideszesnek lenni, kihaló állatfajta.«

Hallottunk már hasonlót. Előbb a szocialista Bangóné szájából, amikor élő adásban patkányozta le a Fidesz szavazókat, majd Márki-Zay Pétertől is, aki trágyával etetett gombáknak nevezte azokat, aki a kormánypártra szavaznak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. május 31. 16:00
Ez a ficsúr pofátlanságban, és hazudozàsban már túltesz MZP-n, és megközelíti Dobrevet.
Sulammit
2024. május 31. 10:38
PszichoPeti szerint akkor állat Varga Judit és a nagyfia is. Nem véletlenül agresszív pszichopata, senkiházi a neved Magyar Péter.
atti64
2024. május 30. 20:47
PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JohnnyFirpo77
2024. május 30. 20:22 Szerkesztve
A karaktergyilkos sakálok egy régi bevett szokással próbálkoznak, amit szándékos félreértésnek hívunk. Ezt a "jó" szokást erőszeretettel műveli mindkét oldal, és mindkét tábor alulművelt, funkcionális analfabéta, ostoba de legalább rosszindulatú szektás szavazói kétpofára zabálják, úgy, hogy rögvest feltör a proli-woke-érzékenységük, áldozati pózba vágják magukat, majd hörögni-fröcsögni kezdenek. A szektások szemforgatása persze merő képmutatás, naponta moslékoznak, kurvaanyáznak le mindenkit, akinek a nyelve nincs tövig a türk vezír hátsó felében. A kihaló állatfaj egyébként egy metafora, ahogy lentebb is írja Falióra, nem azt mondta ezzel MP, hogy a fidesz szavazók állatok - ennyire azért nem hülye, a szavazóinak egy része egyébként is volt fideszes...- hanem azt jelenti, hogy fogy a fidesz bázisa. Ami igaz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!