Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Összenő, ami összetartozik: Karácsony pártja már Magyar Péter idézetekkel támadja Vitézy Dávidot

2024. május 25. 19:37

Fizetett hirdetésben reklámozza Karácsony pártja Magyar Péter mondatait.

2024. május 25. 19:37

Nyitókép: MTI-archív/Balogh Zoltán

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot. Fizetett hirdetésben reklámozza Karácsony pártja Magyar Péter mondatait (lenti kép).

Karácsony és Dobrev társulna, de Magyar sem zárta ki a kolíciót

Az már eddig is ismert volt, hogy Karácsony Gergely és Dobrev Klára is együttműködne Magyar Péterrel a 2026-os választások kapcsán.

Karácsony pár héttel ezelőtt lenyilatkozta, hogy reméleli, hogy „ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van.”

Dobrev pedig arról beszélt, hogy szerinte „aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

Magyar Péter eközben a Die Presse osztrák lapnak nem zárta ki, hogy 2026-ban, ha úgy adódik, koalíciót kötne a baloldallal. A lapnak sejtelmesen csak annyit mondott, hogy majd a választás után „meglátjuk, hogy van-e koalíciós kényszer”.

Mutatjuk a fizetett hirdetést, amelyben Karácsony pártja reklámozza Magyar Péter mondatait:

Karácsony Gergely pártja, fizetett hirdetés, Magyar Péter, Fotó: Facebook
Képkocka: Facebook

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2024. május 26. 10:26
Magyar felmorzsolja az ellenzéket, - és ha így folytatódik - naná, hogy Karácsony és a Ceausescu házaspár egyesülni akar, hiszen Magyar hátán tudnak életben maradni. Ilyenek ezek a paraziták. A Ceausescu házaspár már rég a pöcegödörbe fullad volna, ha az mszp anno nem veszi a hátára őket! Meg is kapták a köszönetet a Ceausescu házaspártól, ők fulladtak bele a pöcegödörbe. Csaló Szélhámos Karácsony pedig életében mindig csak és kizárólag a parazita életének köszönhető, hogy létezik. Az ellenzék hátára cuppanva minden tudás nélkül jól megél. Ilyen az ellenzék. Hülyék, bunkók, bűnözők gyűjtőtábora. Ennyi.
atti64
2024. május 26. 09:28
BALOLDALI PATKÁNYOK VAGYTOK MIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamcsatka5
2024. május 26. 09:03
Szerencsére egyre gyengülő a Fuggerék szarosgyurijának fehérje anyaga! csótánykarácsonykatkaannavéberfondorlatoslajosnéhorngabucitordaibelterjesék stb.
tapir32
2024. május 26. 06:56
Évek óta súlyos erkölcsi válságban van az ellenzék! „Az ellenzéki közegnek az a dolga, hogy minden erejével és erőforrásával a kormány buktatásán dolgozzon.” /Donáth és sokan mások./ Csak a tisztesség és a törvényesség határai között! Akik, ezeken túlterjeszkednek azok, a demokrácia és a jogállam ellenségei! Szociopaták, anarchisták, szélsőségesek, becstelenek! Gyerekkorukban kellett volna megtanulniuk veszíteni! A társadalom játékszabályait éppen úgy be kell tartani mint pl. a sakkét. Szabályok nélkül nem játék a játék hanem, éretlenkedés, összevisszaság, anarchia. Ennyire képes a jelenlegi balliberális ellenzék! Pl.: Cseh, Donáth, Dobrev, Gyurcsány, Karácsony stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!