Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Orbán Viktor kiállt Trump mellett – becsületes embernek ismeri az elnököt

2024. május 31. 17:22

Folytassa a harcot, elnök úr! – üzente.

2024. május 31. 17:22

Nyitókép: ZOLTAN FISCHER / HUNGARIAN PRIME MINISTER'S OFFICE / AFP

Korábban a Mandiner is beszámolt arról, hogy az esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki csütörtökön Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban. Az ítélet után olyan sok amerikai volt, aki adományt akart küldeni Trump elnök kampányára, hogy az adománygyűjtő WinRed-oldalak leálltak. Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a hírre X-bejegyzésében, kifejezve támogatását az elnök felé.

Becsületes embernek ismerem Donald Trump elnök urat. Elnökként mindig Amerikát helyezte előtérbe, tiszteletet keltett a világban, és ezt a tiszteletet a béke építésére használta fel. Hagyjuk, hogy az emberek novemberben meghozzák ítéletüket! Folytassa a harcot, elnök úr!”

 – írta bejegyzésében a miniszterelnök.

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. június 02. 14:36
Endre bácsi ártatlan!
magyarszo
2024. június 01. 14:24
Jelenleg ez az egyetlen esély az atomháború elkerülés érdekében. Még szerencse, hogy van Amerikában egy normális ember. Azt nem lehet tudni, hogy a finisben majd őt is lelövetik, mint annak idején Kennedyvel is tették, mert akkor huss a békének. https://videa.hu/videok/tudomany-technika/kennedy-a-titkos-tarsasagokrol-24.hu-444.hu-atom-EqRQE0q6Xe7bvZsp
csapláros
2024. június 01. 10:10
Zoknicsapláros 2024. május 31. 20:10 • Szerkesztve "“…Unió eddig MINDEN határozatát MAGYARORSZÁG ELLEN hozta...” Ez így van. És bizony ez Orbán Viktor felelőssége; Orbán Viktor bűne (sic!)"... Vagyis BŰN, hogy Orbán NEM ENGEDETT az uniós és az USA LIBERÁLNÁCI zsarolásoknak, hogy az ÚJ, a Gyurcsány korszakban megízleltetett DIKTATÚRÁT lenyomják Magyarország torkán, és ott folytassák a KIZSÁKMÁNYOLÁST, ahol 2010-ben sanyarú pofával és mérhetetlen dühvel KÉNYTELENEK VOLTAK abbahagyni. Holott a válságok ADÓCSÖKKENTÉSEKKEL való kezelése, és az, hogy az ország szempontjából FONTOS kérdésekben (orosz gáz- és olajimport, atomenergia) ellenállt, hogy évekig vétózta az ukrán NATO tárgyalásokat, hogy ellenáll a zsarolásoknak, hogy a válságok ellenére is VÁLTOZATLANOK a jóléti intézkedések, hogy az orosz-ukrán háborúban SEMLEGESEK vagyunk, ez az orbáni kormányzás kétségtelen SIKERE!
csapláros
2024. június 01. 09:59
Zokni ...""neked itt KUSS…” - üzeni csapláros."... IGEN, ha nem itt élsz, ahol a VÁLASZTÓI elégedettség (és az ellenzéki hiányzó alternatíva) újítja meg a kormányzati mandátumot választásról választásra. Az egyik: a kormány politikájának az előnyeiből (adócsökkentéses válságkezelések sora, családi kedvezmények), azok is részesülnek akik nem rá szavaztak. A SZEGÉNYEK IS. MINDEN kormányzatnál adódnak menysevikek, akik utólag úgy vélik rosszul választottak. A másik: nem hiszed, hogy a választói ezt a nótát húzták volna. A hit: MAGÁNÜGY. BÉKE, BIZTONSÁG van, teljes a foglalkoztatottság és Pannon Pumaként szárnyal a gazdaság, a KÜLSŐ beakasztások ellenére eredményesen állunk ellen, hogy egy ÚJ, a liberálnáci diktatúrával gyarmatosítsák és háborúba sodorják az országot. A harmadik (és ez egyáltalán nem szomorú): a választói zöme tudja, hogy mire is szavaz, mert a demokratikus rendszer már ‘14-re kivezette az országot a válságból és azóta is a fejlődési pályán tartja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!