Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagyon örült egymásnak Gyurcsány felesége és Karácsony Gergely egy szombati rendezvényen (fotók)

2024. május 25. 21:04

Alakulóban a Gyurcsány-Karácsony-Magyar-tengely?

2024. május 25. 21:04

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Dobrev Klára a Facebook-oldalán osztott meg több fotót Karácsony Gergely szombati programbemutató eseményéről. Az egyik fotó tanúsága szerint Budapest jelenlegi polgármestere és Gyurcsány Ferenc felesége nagyon megörültek egymásnak, széles mosollyal ölelkeztek össze.

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Egy másik fotó szerint pedig Dobrev Klára nagyon elégedett lehetett Karácsony Gergely beszédével, mert nagy lelkesedéssel tapsolt alatta.

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Hamarosan Magyar Péter is csatlakozhat hozzájuk?

A szimpátia már csak azért is érdekes, mert mint megírtuk: Karácsony Gergely főpolgármester pártja fizetett hirdetésben kezdte el reklámozni a TISZA Párt politikusának mondatait. Ami felveti annak lehetőségét, hogy a duóhoz Magyar Péter is csatlakozhat.

Ezt is ajánljuk a témában

Hiszen 

az már eddig is ismert volt, hogy Karácsony Gergely és Dobrev Klára is együttműködne Magyar Péterrel a 2026-os választások kapcsán.

Karácsony pár héttel ezelőtt lenyilatkozta, hogy reméleli, hogy „ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van.”

Dobrev pedig arról beszélt, hogy szerinte „aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

Magyar Péter eközben a Die Presse osztrák lapnak nem zárta ki, hogy 2026-ban, ha úgy adódik, koalíciót kötne a baloldallal. A lapnak sejtelmesen csak annyit mondott, hogy majd a választás után „meglátjuk, hogy van-e koalíciós kényszer”.

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:03
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­e­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­ ­p­­u­n­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
bagira002
2024. május 26. 19:09
Guruló dolláros ballibsi pártjai és Magyar a Gyurcsányné győzelmét segítik hajtanak szavatokat gyűjtenek.
Aerion
2024. május 26. 19:04
De nagy a boldogság! Sok-sok szekszi punci?
Ernest01
2024. május 26. 14:56
Karógeri áll mint a cövek,Klárika ennek örül ,Ferkó meg tönkre megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!