Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Miért nem szeretné Magyar Péter, hogy Istennek nevezzék? A videóból kiderül!

2024. május 29. 20:26

A TISZA Párt salgótarjáni fórumán kaptuk meg a választ.

2024. május 29. 20:26

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

Csak a „propagandasajtó” miatt nem szeretné Magyar Péter, hogy Istennek nevezzék – derült ki a TISZA párt alelnökének salgótarjáni látogatásán – számolt be róla Magyar Nemzet.

Történt ugyanis, hogy a TISZA Párt első számú politikusa a Nógrád vármegyei városban tartott rendezvényén az egyik résztvevő azt mondta az éppen érkező alelnöknek: „Isten vagy, Isten vagy!” Mire a baloldal új reprezentánsa nem azt mondta, hogy ő nem Isten, ehelyett úgy reagált:

Jaj ne, ilyet ne mondjunk, mert a propaganda ezt fogja harsogni!

Ezek szerint Magyar Péternek más kifogása nincs?


 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. május 30. 08:43
» mreinstand-2 2024. május 29. 20:47 “Jaj ne, ilyet ne mondjunk, mert a propaganda ezt fogja harsogni!” Nem igaza lett?« Nem.
anna bolena
2024. május 30. 08:32
L'Italia soffre di una grave carenza di medici.""Lekári chýbajú najmenej v 21 okresoch na Slovensku. ""En 2022, 7 millions de Français (soit un sur dix) n'ont pas de médecin traitant, dont 600 000 en affection longue durée. ""nemožnost sehnat praktického či dětského lékaře nebo lékařku, dlouhé termíny pro ošetření a další." Csak kapásból idéztem olasz, szlovák francia, cseh lapokból, mindenütt égető gond az orvoshiány. De MP közönsége elhiszi, h csakis Magyarországon és csakis Orbánék miatt van gond. Tűzzel játszó, az emberek legalantasabb ösztöneit megcélzó populista. Ezért nem akar nyílt vitát, mert a maga összeállította szöveg megy neki, de ellenérvekre nem tudna érdemben reagálni.
anna bolena
2024. május 30. 08:07
Egy orvos, aki felmondott a munkahelyén, h EP-képviselő legyen és ott elérje, h az egészségügy prioritás legyen -- és tapsol, örömködik a közönség, mint az eszement. "kifizető helynek tekintik a munkahelyüket a magyar EP-képviselők" -- mondja MP, aki hereként csakis kifizetőhelyeken dolgozott. A magyar EP-képviselők nem dolgoznak, semmit sem intéznek el, mondja. Ez a zsebmessiás azt hiszi, már elfelejtettük a Brüsszelben forgató magyar stábot, amelyik azt akarta bemutatni, hogy már csütörtökön kiürül az EP épülete, utaznak haza a képviselők, nemzetiségre való tekintet nélkül, de nem engedélyezték nekik a brüsszeli illetékesek.
palicsi-2
2024. május 30. 06:15
Isten? Mit fog szólni ehhez a főnököd, a filan tropa Zsorzsi bácsi? Ő gondol ilyet önmagáról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!