Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Menczer: Magyar Péter helyett azok döntenek, akik a pénzt adják, ők pedig háborúpártiak (VIDEÓ)

2024. május 25. 18:38

Menczer Tamás szerint nonszensz, hogy Magyarországon nincsenek háborúpártiak.

2024. május 25. 18:38
Protests Over Alleged Government Corruption Take Place In Budapest

Kép forrása: Janos Kummer/Getty Images

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a TV2 Mokka vendége volt, ahol keményen beleszállt a baloldal új messiásába; szerinte akkorát, mint Magyar Péter, Gyurcsány Ferenc is csak ritkán szokott hazudni. 

Hát egy olyan 15 oldalnyi idézetünk van baloldali politikusoktól, hogy fegyvert kell szállítani, katonákat kell küldeni és lehetne sorolni” 

– mondta Menczer. 

A fideszes politikus hozzáteszi, Magyar Pétertől nem szokatlan, hogy hazugságokat állít, emellett pedig nem dönthet semmiben, miután egy fizetett, kitartott ember.

Az utolsó saját döntése Magyar Péternek az volt, hogy lehallgatta a feleségét, meg hozzávágta a nadrágszíját. Ezek valóban saját döntései voltak, büszke lehet rájuk. De onnantól kezdve semmiben nem ő dönt.”

„Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól, ezért kell őket legyőznünk, és le is foglald össze” – zárta le a mondandóját Menczer Tamás. 

A videót itt nézheti vissza:

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:03
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­k­­e­­l­­d­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­­­x­i­ ­­­p­u­n­­c­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Intel
2024. május 26. 06:43
Menczer úr csaknem sikeres helyzetelemzéséből az hiányzik, hogy az a háttérhatalom ami a politika bohócaival hergeli vagy szórakoztatja a népet nemcsak Péterünket hanem az összes többi bohócot is mozgatja Bidentől Zelenszkijig. Míg Magyarország csak mint szálka releváns a világban (egy kicsit) addig Péterünk vagy Fletóék országlása alatt mintegy akadálymentesülne. Beilleszkedése a szabályokon alapuló világrendbe a Nyugattal békét és EU támogatásokból származó prosperitást eredményezne (a helyi bohócok számára). Ez tanulmányozható Ukrajnában ahol a sok milliárd Euro és USD támogatás az ottani elit zsebében tűnt el míg a köznép átlagos túlélési ideje 3 órára csökkent a frontokon. Utóbbi lehet 3 nap vagy 3 hét is, lényegi különbséget nem jelent..
tapir32
2024. május 26. 04:15
Magyar beleillik az önálló gondolat és elképzelés nélküli baloldaliak csoportjába. Minden rossz ami van és mindennel ellenkezni kell! Ez nem program, ez éretlenség! Kiskamaszok viselkednek úgy, mint Magyar P. vagy Gyurcsány-Dobrev.
connorj
2024. május 26. 04:08
🤍 https://m.youtube.com/watch?v=z-kQxgx0EhI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!