Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Megrázó videón egy furgon és egy autó csepeli balesete

2024. május 21. 11:23

Nem adott elsőbbséget egy autó sofőrje Csepelen, így egy furgonnal ütközött, majd egy oszlopnak csapódott.

2024. május 21. 11:23

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Térfigyelő kamera rögzítette az ütközést vasárnap délben a csepeli Petőfi és a Betű utca kereszteződésében, mikor egy személyautó és egy furgon karambolozott. Előbbi sofőrje nem adott elsőbbséget a főútról érkező fehér furgonnak, így összeütköztek, majd a figyelmetlen autós gépjárműve a kereszteződésnél lévő oszlopnak csapódott. – írja a Blikk.

Az ott élők csak egy hatalmas csattanást hallottak, ezután látták, hogy mi történt. A helyiek szerint sok a baleset a környéken, korábban egy sofőr meghalt, miután karambolozott egy kamionossal és a ház falának csapódott. A helyiek szerint sok a baleset környéken, korábban egy sofőr meghalt, miután karambolozott egy kamionossal és egy ház falának csapódott. A halálos balesetet is a térfigyelő rögzítette – volt a Tényekben.

 

A videót itt tudja megtekinteni:

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. május 21. 16:51
Ez az média legalja. Jelentéktelen eseményt kamu képpel dagályos körítéssel átvéve tálalnak hírként. Tankönyvi példa a kritikán aluli minőségű újságírásnak. A baj, hogy ez manapság már keveseknek szúr szemet.
Akitlosz
2024. május 21. 14:07
Talán nem elég az elsőbbségadás kötelező tábla és Stop tábla kellene.
Akitlosz
2024. május 21. 14:05
Az illusztrációnak semmi köze nincsen cikkhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!