Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Magyar Péter: Jelenleg a magyarok járnak Romániába dolgozni és nem fordítva (VIDEÓ)

2024. május 21. 14:12

Ugyan nem tartja magát baloldalinak a TISZA Párt politikusa, mégis minden fórumon ugyanazt hangoztatja, mint a baloldal színe-java.

2024. május 21. 14:12

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

„Jelenleg a magyarok járnak Romániába dolgozni” – nyilatkozta egy YouTube-csatornának a TISZA Párt alelnöke, aki ebben a kérdésben is beállt a Gyurcsányék által folytatott alaptalan politikai hadjáratba.

Ugyan Magyar Péter minden alkalmat megragad arra, hogy elmondja, miszerint ő nem baloldali politikus, ám mégis ugyanazokat a hamis vádakat sorolja, illetve ugyanazt a politikai narratívát erősíti, amit a baloldal.

A videó harmadik percétől hallható Magyar Péter álságos állítása:

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Márton

Magyar Nemzet

Idézőjel

Az életszínvonal és az elégedettség mértéke is sokkal magasabb Magyarországon.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 22. 07:03
Európa szegényháza lett Magyarország. Köszi,fidesz! 😥
KARAK-ter
2024. május 21. 20:45
Ébredjetek magyarok, ébredjetek magyarok !!! Magyar Péter TAKARODJ !!! Ébredjetek magyarok, ébredjetek magyarok !!! Magyar Péter TAKARODJ!!!! Ébredjetek magyarok, ébredjetek magyarok !!!
lemez
2024. május 21. 20:09
Ennek is oda kellene járnia.Még Varga Judit férjeként is ügynök volt.Hogy nem vette észre Varga mikor faggatta.Ennyire jóhiszemű volt?
bagira002
2024. május 21. 18:35 Szerkesztve
Ez a munkanélküli úgy hazudik mint a vízfolyás , brüsszeli 5 millió ft havi fizetésért kampányol ,szavazatokat Gyurcsánynénak gyűjti . Plakátokról a piros dk szín eltűnt bezöldültek , közben ha neveket olvassuk mind dk-s guruló dollárosokat látjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!