Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Magyar Péter Hódmezővásárhelyen is kikosarazta Márki-Zayt (VIDEÓ)

2024. május 20. 18:49

A Tisza Párt alelnöke épp csak megköszönte a kék szalagot, és már ment is tovább alkalmi színpada felé.

2024. május 20. 18:49

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke pünkösdhétfőn Csongrád-Csanád vármegyében folytatta országjárását. Kora délután Hódmezővásárhelyre is ellátogatott, ahol az érdeklődők mellett jelen volt a város polgármestere, a Mindenki Magyarországa Néppárt listavezetője Márki-Zay Péter is.

Az ellenzék egykori bukott miniszterelnök-jelöltje természetesen odalépett Magyarhoz, üdvözölte a városában, és egy kék szalagot is átnyújtott neki, végül sok sikert kívánt. 

A Tisza Párt alelnöke megköszönte mindezt, 

de érdemi párbeszédbe nem bocsátkozott a város vezetőjével,

ballagott az alkalmi színpada felé.

A villámtalálkozót az alábbi videó legelején láthatja:

Emlékezetes, hogy nemsokkal Magyar Péter színre lépése után Márki-Zay kijelentette, beáll a politikai babérokra törekvő exdiplomata mögé, azonban Varga Judit volt férje nem igazán kért belőle azóta sem.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tictac
2024. május 21. 21:14
Fideszes buzik.
lizike12
2024. május 21. 09:38
Az senkinek eszébe sem jut, hogy nem lerázta? Késésben volt igyekezett mielőbb eljezdeni. Tudtam, hogy a mandiner hazudik de hogy ennyire .mm
Mich99
2024. május 21. 03:53
Maki Peti udvarol Poloska Petinek, de ő még a Patkánynak sem kell !
Hohokam
2024. május 20. 22:29
Rájöttem, hogy ki ez a fasz igazából: szar kiadásban Ruby Rhod (Chris Tucker) az Ötödik elem filmből. Ugyanolyan narcisztikus üresfejű kényszeres pozőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!