Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Kocsis Máté: Pikó Andrást saját helyettese is önteltnek és csapnivalónak találja

2024. május 27. 13:10

Pikó képességeit szemmel láthatóan meghaladta Józsefváros fejlesztése, biztonsága és tisztasága.

2024. május 27. 13:10
null

Nyitókép: Képernyőkép/Pesti Srácok

 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Pikó Andrást, a VIII. kerület polgármesterét már saját helyettese is önteltnek és csapnivalónak tartja. 

Pikó öntelt, dühkitörései vannak, a bolondját járatják vele a munkatársai, csapnivaló városvezető” – írta egy levélben Erőss Gábor, Pikó András helyettese V. Naszályi Márta I. kerületi polgármesternek. A történet pikantériája, hogy a szép baloldali sztorit a DK korábbi helyi elnöke, (ma már Tisza Párt rajongó) Simon György hozta nyilvánosságra, amikor belsős emaileket osztott meg az oldalán

Így társalognak tehát Józsefváros baloldali vezetői egymás között, eközben a kerület látványosan lepusztul” – írta a bejegyzésben Kocsis Máté. 

Pikó csak kiszolgálja Gyurcsányt és nem csinál semmit”

– tette hozzá. 

„Pikó András ugyan szűkösen, de bizalmat kapott öt éve, amivel nem élt. Szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése, biztonsága és tisztasága. Rettenetesen sokat hazudott, és még öt év semmittevés után is úgy gondolja, hogy kommunikációs trükkökkel lehet vezetni egy nagy kerületet. Az lesz a legjobb, ha június 9-én együttes erővel elzavarjuk, és újra rendet teszünk Józsefvárosban! Hajrá!” – zárta a bejegyzést a politikus. 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. május 27. 17:33
A demokrácia már csak ilyen. Minden hülyének joga van egy méghülyébbet a fejére ültetni.
Szuperszig
2024. május 27. 15:06
Az elvtársak szépen (nem elég gyorsan) felzabálják saját magukat. A ballibbant fostalicskáknál egyelőre nem tiszta, hogy most a hugyos mellett kell-e maradni, vagy át kell cuppanni az új MZP-re, amikor alig jöttek le a másikról. Ennyi szopnivaló már náluk is kiveri a biztosítékot. Mi meg már rosszul vagyunk a sok kávétól.
Megtalálta
2024. május 27. 14:55
"... a szép baloldali sztorit a DK korábbi helyi elnöke, (ma már Tisza Párt rajongó) Simon György hozta nyilvánosságra..." Illusztris társaság.
Ehetős Odó
2024. május 27. 14:17
Én már azt sem értettem, hogyan lehet egyáltalán egy modellvasútból polgármester?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!