Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Kiemelték a verőcei motorcsónak maradványait a Dunából, jól látható, hogy mi történt (GALÉRIA)

2024. május 19. 22:34

Zajlik a helyszínelés a verőcei hajókatasztrófa ügyében.

2024. május 19. 22:34
null

Nyitókép: BRFK Facebook-oldala

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, halálos hajóbaleset történt Verőcénél, három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakkal és drónokkal keresnek. A halálos hajóbalesetnél dolgoznak hajnal óta az egységeink – írta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Facebook-oldalán közzétett videó mellé, amelyen az látható, ahogy motorcsónakkal kutatnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az eset kapcsán már megjelentek az első képek, azokon az „elütött” kis hajó, valamint a svájci szállodahajó volt látható.

Ezt is ajánljuk a témában

Most a BRFK arról adott ki egy galériát, ahogy a motorcsónak maradványait kiemelték a vízből, hogy a helyszínelők alaposabban szemügyre vehessék.

Kapcsolódó galériánk a következő képre kattintva nyílik meg:

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 20. 17:44 Szerkesztve
Nézegetem a képeket, az egyiken egy gumicsonakbol vizsgálják a karcolásokat a nagy hajon. Hát kurvára érdekelne mit látna ebböl a kapitány éjjel sötétben a hidon, ami innen vagy 100 m-re van és elötte az egész fedélzet meg a sötétség. A hajokon nem szoktak fényszorok lenni és duplán nem a viz felett pár méterre. Minden más világitás éppen leárnyékolja azt a helyet ahol a gumicsonak van és ahol a baleset történt. Szoval nem igen értem a hirek sugallatát, hogy ki a felelös, meg mi mindent mulasztott el. Arrol egyetlen sort sem olvastam, mi mindent mulasztottak el a csonak utasai! Pedig az a lista legalább 2x olyan hosszu lenne.
Ehetős Odó
2024. május 20. 16:08 Szerkesztve
Hitvány kis csónak. Elrepedt, mint egy tejfölöspohár. Nem csodálkoznék, ha a kapitány észre se vette volna koccanást. Továbbmegyek: még abban sem vagyok biztos, hogy a nagy hajó orrán látható sérülést ez a műanyag bödön okozta. Mintha egy kamionhoz hozzávágnának egy petpalackos kétliteres kólát.
solnes-2
2024. május 20. 13:38
Két napja még kisgép hajóról írogattak, most meg kiderül hogy egy motorcsónak 4 személyre.
antal-2
2024. május 20. 10:58
Ebbe 8-an?.... Az is sok!!! Én voltam a nyolcadik is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!