Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Itt a bizonyíték! A Soros-hálózat aktívan szervezi a Nyugat háborúba lépését

2024. május 22. 13:08

A National Endowement for Democracy és az Open Society Foundations által finanszírozott rendezvényen beszélt a nyugati hatalmak nagyobb szerepvállalásának szükségességéről az észt miniszterelnök.

2024. május 22. 13:08
Ukraine Faces Crucial Test At European Union Leaders Summit

Nyitókép: Ksenia Kuleshova/Getty Images

Mint a Mandiner is megírta: Lennart Meri-emlékkonferenciát tartottak Tallinnban a hétvégén. Az észt függetlenségi mozgalom vezetőjének, egyben Észtország első elnökének tiszteletére tartott rendezvényen többször is felszólalt Kaja Kallas, a balti ország miniszterelnöke. Az amerikai közpénzből működő Szabad Európa Rádió szerint az EU külügyi főképviselői posztjára is esélyesnek tartott Kallas a háború elnyújtásáról, Putyin megbuktatásáról, illetve a NATO és a nyugati hatalmak nagyobb szerepvállalásának szükségességéről beszélt.

A rendezvény hátterének a Bennfentes nézett után, s mint kiderült: a konferenciát, amelynek szervezője az Észt Védelmi Minisztérium, az Észt Külügyminisztérium és az Észt Kormányhivatal volt, többek között

a NATO, a National Endowement for Democracy (NED, amerikai kormányügynökség, a szervezet érintett a 2022-es ellenzéki finanszírozásban, és a Partizán-youtube csatornájának is szponzora), az USA kormánya, és a Soros György-féle Open Society Foundations finanszírozta.

Vagyis Kaja Kallas, mint legfőbb sztárvendég, egy Soros György fizette színpadon adta elő a háború elnyújtását célzó felszólalását – írja a Bennfentes.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:21
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­e­­­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­x­­­i­ ­­­p­­u­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Martell 2
2024. május 22. 23:38
Mennyi erőszakos buta kvótapicsából lett politikus.
2024. május 22. 17:41 Szerkesztve
Szöszit a frontvonalra és azonnal 😡😡😡😡😡!
KBA98
2024. május 22. 17:36
Nem tudom, hogyan lehetséges, hogy egy múmia és ágyéka gyümölcse egy világháborút akarnak kirobbantani, úgy, hogy ők a biztonságos otthonukból nézik a világ elégetését! Ezekre nem vonatkoznak a törvények?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!