Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Így hazudik Magyar Péter, korábbi nyilatkozatát idézték, erre „propagandázni” kezdett

2024. május 11. 14:53

Magyar Pétert egy korábbi nyilatkozatáról kérdezték, erre letagadta a korábbi szavait, sőt úgy állította be, mintha azt a „propaganda” találta volna ki.

2024. május 11. 14:53
Protestors Gather In Budapest On The Anniversary Of The 1848/49 Hungarian Revolution - Peter Magyar

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Nem kell mindent elhinni, amit a propaganda mond” – nyilatkozta nemrég Magyar Péter egy riporternek, aki arról kérdezte, hogy szerinte nem ellentmondásos-e, hogy miközben kritizálja a kormányt és a jobboldali üzletembereket, aközben legutóbb Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó egyik cégénél próbált munkát szerezni.

Magyar Péter azonban ezzel a nyilatkozattal alaposan elferdítette a valóságot, ugyanis nem valamiféle „propaganda” állította, hogy ő Mészárosnál jelentkezett munkára, hanem ő saját maga.

Erről a Válasz Online-nak nyilatkozott a portál 2024. április 4-én megjelent podcastjában. „Én tárgyaltam akkoriban Mészáros Lőrincnek valamelyik cégével, de nem Mészáros Lőrinccel, ugye én valóban el szerettem volna... egy piaci cégnél dolgoztam és el szerettem volna menni egy másik piaci céghez” – árulta el Magyar Péter.

Mutatjuk a kapcsolódó felvételt:

Az újdonsült politikus nem először állít valótlanságot. A Mandiner már egy hónapja is tekintélyes mennyiségű ellentmondásos nyilatkozatot szedett össze, amelyek azt mutatják, hogy Magyar Péter össze-vissza beszél.

Egyszer azt állította például, hogy ő nemzeti, jobboldali érzelmű. „Én soha nem leszek a másik oldalon. Ez a családom, ez a kötődésem, ez a szocializációm” – szólt a mondat. Egy másik interjúban pedig arról mesélt, hogy ő alapvetően egy liberális ember.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:18
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­x­i­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
evpus
2024. május 12. 07:05
Beképzelt, pökhendi, buta majom! Látszik rajta, hogy anyuci elkényeztetett fiacskája. Utána pedig a feleségére volt féltékeny. Most megmutatta mire képes!!!!!
jooeee
2024. május 11. 22:21
Hazudik? Nyilván, mert komcsi.
kobi40
2024. május 11. 21:38
Természetesen minden aljas, sötét disznóságáról a legszélesebb körben tájékoztatni kell az ország polgárait. Nevezhetjük akár propagandának is. És?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!