Gyurcsány elvtárs megint bibliaszakértőt játszik

2024. május 07. 12:43

Na ide figyelj, te képmutató, megveszekedett bolond!

2024. május 07. 12:43
GYURCSÁNY Ferenc
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány elvtárs megint Biblia szakértőt játszik!

Na idefigyelj, te képmutató, megveszekedett bolond, tudod mi tetszik Jézusnak?! Ha felveszed a keresztet és követed. Az tetszik neki, nem az ócska, ostoba uszításod, az ellen az egyház ellen, aminek ő a főpapja.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EJP1
2024. május 08. 08:57
Kommunista.
dryanwolf
2024. május 07. 18:50 Szerkesztve
Na idefigyelj... Bibliaszakértő: "Az Istennek gyereke született, aki eljött közénk (először narancs, aztán bejgli, és aztán a mandarin)." (Az tetszik neki...)
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. május 07. 16:35 Szerkesztve
Ugyanis látható, hogy Isten nem igen "vonja ki a forgalomból"se a pedofilokat se a gyilkosokat nem történik olyan hogy elmegy gyerekgyilkos pedofil gyónni és utána Isten lesújt rá - ilyen nincs!!! ezeket el kell ítélni le kell ültetni - azért nincs halál büntetés mert egy embernek sincs joga elvenni a másik életét de jogos önvédelemből ezeket elzárhatja a társadalom többi részétől mert neki sincs joga gyereket erőszakolni vagy embert ölni és az ilyen súlyos cselekmények esetén az egyháznak is kötelessége segítséget nyújtani az emberi igazságszolgáltatáshoz - majd ha megdöglik az illető az életfogytigban és Isten színe elé kerül majd Ő elítéli örököshalálra vagy megbocsát ....és ebből a szempontból tök mindegy, hogy az illető éppen pap vagy nem - de nyilván és nem azt mondom hogy ha van olyan egyházi személy, aki ilyet tesz - az ne kapjon már feloldozást a másik paptól és ezzel nem azt állítom mint a baloldal, hogy a papok pedofilok- de aki bűnös bűnhődjön törvény szerint
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. május 07. 16:22 Szerkesztve
Tamás én értelek, de milyen keresztet kéne felvenni? A megváltás keresztjét Jézus végig hordozta a Golgotára,megváltotta az emberiséget az Ő keresztjét nem veheti fel senki, mert azzal a megváltást utasítaná el. mindenkinek a maga keresztje ez pedig az jelenti, hogy együtt élünk a saját bűnös kívánságainkkal amiknek ellen kell állni és cipelni kell életünk végéig, azonban ehhez egy megtért ember kell, aki felismeri a saját bűneit a keresztény nem attól keresztény, hogy bűntelen, hanem hogy küzd a bűne ellen és ha mégis elbukik megbánja bűneit és újra neki indul kísértés mindig van NOHA JÉZUS AZT MONDTA A PARÁZNA ASSZONYNAK: ASSZONY HOVA LETTEK A TE VÁDLÓID, ÍGY ÉN SEM VÁDOLLAK TÉGED - MENJ ÉS TÖBBET NE VÉTKEZZÉL!!! vannak Isteni és emberi törvények úgy gondolom az egyház a Vatikánon kívül nem állam az államban. Minden állampolgárnak kötelessége feljelentést tenni, ha bűncselekmény jut a tudomására ez alól a pap sem lehet kivétel ha élet és gyerekek elleni bűncselekményekről van szó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!