Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Garázdaság gyanúja miatt tettek feljelentést Magyar Péter tatabányai megmozdulása után

2024. május 26. 22:54

„Az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem” – árulta el Tényi István.

2024. május 26. 22:54

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy egyenesen lincshangulatról beszélt a Magyar Péter hívei által megtámadott tatabányai kávézó tulajdonosa. „A Tisza Párt szimpatizánsai üvöltöztek, fenyegetőztek, a konyha ajtaján dörömböltek. Egy szakácsot úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos lányok sírtak félelmükben” – mesélte az üzemeltető.

A kávézó üzemeltetője hírnévrontás miatt fontolgatja a feljelentést, ugyanis rengeteg utálatos és gyűlölködő kommentet kaptak közösségi oldalukon az eset miatt

– idézte fel vasárnapi cikkében a Magyar Nemzet.

A lap azonban rámutatott arra is: Tényi István nem csak fontolgatta, hanem meg is tette a feljelentést: szerinte felmerülhet a rongálás és a garázdaság vétség gyanúja. „Az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem” – árulta el Tényi István.

A Magyar Nemzet teljes cikkét ide kattintva tudja elolvasni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 387 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 27. 15:01
pofátIanuI HAZUDIK a FIFDESZ
Bi Tang Tomee
2024. május 27. 14:02
Egyre inkább látszik, hogy Magyar Péter jelenséget nem az a kis középszerű faszi mozgatja, akiről a nevét kapta, hanem a mögötte álló nemzetközi agytröszt.
rugbista
2024. május 27. 08:08
Azt írta itt korábban egy farok balog, hogy ez a zavargás titkosszolgálati akció volt, hogy lejárassák ezt a békés tömeget. Írja ezt azok után, hogy ez az Oláh Péter hecceli a tömeget, és megígéri, hogy "visszamennek"! Büdös komcsi banda!
Ekrü
2024. május 27. 08:06
Nemkellnév 2024. május 27. 07:06 "Magyar Péter tulajdonképpen láthatatlanná tette az összes ellenzéki pártot. "- Minek hagyják magukat? Majd eltelik pár év és jön a látványos összeborulás , mint a Jobbik esetében. "A Fidesz pedig kifejezetten rá fókuszál."- A Fidesz azt teszi ami neki jó. Idióta az aki nem így tenne a helyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!