Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Fideszesnek lenni mindig ciki volt, nemcsak most lett az

2024. május 26. 20:02

Magyar elindult a damaszkuszi úton, de nem fordult meg rajta. Megy legyilkolni a baloldalt, és lehet csatlakozni hozzá a baloldalról.

2024. május 26. 20:02
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Hadházy Ákos a tökéletes ellenpélda, aki az első lelepleződésnél azonnal távozott, minden elutasított, semmit nem hozott onnan magával, és mindent elutasít. Nem is rajonganak úgy érte, mint Magyarért, mert ő egy rendes ember. A rendes emberekben nem bíznak meg, csak a szélhámosokban.

Magyar elindult a damaszkuszi úton, de nem fordult meg rajta. Megy legyilkolni a baloldalt, és lehet csatlakozni hozzá a baloldalról. A testvérgyilkosság nemcsak »Gyurcsányt« jelenti (a »Gyurcsány« amúgy a baloldalt jelenti fideszes nyelven), hanem egymillió szavazót. Akik Magyar mellé állnak, vagy a baloldali és liberális testvéreikkel »öletik meg« őket.

A belső változás hiánya azt jelenti, hogy ez az ember ugyanazt fogja csinálni, mint amit a Fidesz. Ami belül van, az jön ki belőle, belül pedig a Fidesz van. Ugyanazzal a módszerrel nyeri meg most az ellenzékieket, amivel Orbán a fideszeseket. Végre fideszesek lehetnek az eddig frusztrált ellenzékiek. Elmúlik a frusztráció, lelkesek, boldogok, mint egy fideszes.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:00
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­ ­s­z­e­­­x­­i­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Chekke-Faint
2024. május 27. 20:30
A ciki az, hogy te mint balos Amerikából akarsz rosszat a magyar embereknek. Ez tényleg ciki...
ben2
2024. május 27. 17:12
Az a tök jó, hogy ha kormányoldalról támadják Magyar Pétert, akkor azzal a Tisza párt felé tolják az ellenzéki szavazókat, de ha ellenzéki oldalról támadják, akkor azzal a Tisza párt felé tolják az ellenzéki szavazókat. Viszont ha az ellenzéki pártok nem csinálnak semmi, akkor azzal a Tisza párt felé tolják az ellenzéki szavazókat. Tehát egyedül az ellenzéki pártok veszítenek a mókán. Ez tényleg tök jó - gondolhatná a kormányváltásban reménykedő egyszeri ellenzéki szavazó -, mert így létrejön egy homogén ellenzéki blokk és végre tényleg összeadódnak a kormányellenes szavazatok. Az első buktáig, aztán ugyanúgy szétszéled a banda, a mint a többi.
Saksafar
2024. május 27. 16:10
Nem fideszes, te szerencsétlen hülye, hanem a lehetséges verziók közül az egyértelműen jobbat választja és emellett patrióta beállítottságú. Ennyi. Ez, amit írtál, ez a "fideszesnek lenni", egy ritka nagy baromság, de hát mit várhatunk egy bartustól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!