Angyalföld díszpolgára lett Falusi Mariann és Dés László

2024. május 31. 20:02

„Munkásságukkal hozzájárultak a kerület fejlődéséhez, tevékenységükkel erősítették annak hírnevét, tekintélyét” – indokolta a kitüntetéseket Tóh József polgármester.

2024. május 31. 20:02

Nyitókép: Facebook

Tóth József, a XIII. kerület polgármestere arról számolt be közösségi oldalán, hogy május 31-én újabb díszpolgárokat gazdagodott Angyalföld.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken!

A bejegyzésből kiderült, hogy a képviselő-testület, a lakosság és a civil szervezetek javaslatai alapján 

  • Dés László Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, dzsessz zenész, érdemes művész
  • Falusi Mariann Artisjus-díjas énekesnő, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes egyik alapító tagja
  • és Dr. Kádár Ferenc gyermekorvos vehették át a kitüntetést.

„Mindannyian kötődnek a XIII. kerülethez, életútjuk során munkásságukkal hozzájárultak a kerület fejlődéséhez, tevékenységükkel erősítették annak hírnevét, tekintélyét” – idézte a kerületvezető indoklását a hvg.hu.

A lap ismertette, hogy a fővárosi kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 86. évfordulóját, a születésnap pedig minden évben alkalmat ad a díszpolgáravatásra is.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. június 01. 16:11
Dresch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obsitos Technikus
2024. május 31. 22:34
BÖEEEE
paracelsus-2
2024. május 31. 22:32
Suba a subához, selejt a selejthez. Más nem történt.
Krupp Skya
2024. május 31. 22:05
Tarolt az ÁVH.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!