Választhatunk

2024. április 25. 12:03

A júniusi választás fő kérdése tehát az lesz, hogy továbbra is a zombimédiának hiszünk, vagy ezúttal inkább a szemünknek.

2024. április 25. 12:03
Row,Of,Eu,Flags,In,Front,Of,The,European,Union
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

A nyitókép illusztráció. Fotó: VanderWolf Images / Getty Images

„Az sem sokat javított az állagán, amikor Magyar Péter engedett egy kis bepillantást a hazai igazságszolgáltatás, meg úgy általában az államigazgatás működésébe, miközben – az ő szándékaitól függetlenül, viszont a kormány akaratával megegyezően – egy, a kirakatból épp csak az imént visszavett fideszes mintacsalád életébe is beleláthattunk.

A júniusi választás fő kérdése tehát az lesz: el lehet-e adni a nyilvánvalóan lejárt szavatosságú, fogyasztásra alkalmatlan terméket is az eddig legyőzhetetlennek bizonyult gépezet segítségével. Másképp, egyértelműbben fogalmazva: hogy továbbra is a zombimédiának hiszünk, vagy ezúttal inkább a szemünknek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. április 27. 03:10
Magyar Pétert ugyanazok finanszírozzák akik MZP-t és Gyurcsányt finanszírozták!
Málaga21
2024. április 26. 22:45 Szerkesztve
Jól megmondta a semmit.
Hopszjuliska
2024. április 26. 18:30
Hát az én szemem egy szar alkot lát! Akár a cikkírót, akár a kedveltjét (MP) nézem.
Kamcsatka5
2024. április 26. 15:00
Hugyik Miklós
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!