Úgy tűnik, a momentumos Bedő Dávid nem sajnálja, ha leszalámizza őket Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. április 08. 22:45

„Nekünk az a legfőbb célunk hosszú távon, és a Momentum is azért jött létre, hogy egy új Magyarországot valósítsunk meg” – fogalmazott a momentumos politikus.

2024. április 08. 22:45

Nyitókép: Youtube

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy a legújabb felmérés szerint Magyar Péter kiütheti a Momentumot a parlamentből. A Fidesz támogatottsága (47 százalék) nem változott februárhoz képest, a baloldali szavazókat azonban megosztotta Magyar Péter színrelépése.

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása alapján Magyar Péter leendő pártja (13 százalék) holtversenyben van a DK-MSZP-P hárompárti koalícióval (13 százalék) és a Kétfarkú Kutya Párttal (11 százalék).

Minden jel arra mutat, hogy az átalakulás legnagyobb vesztese a Momentum, amely jelen állás szerint a bejutási küszöböt sem éri el (4 százalék).

Magyar Péter kapcsán érdeklődött a Telex a parlamentben.

„Jó dolog az, ha van valaki, aki tudja az embereket inspirálni, hogy részt vegyenek a politikában. Ez mindig egy pozitív dolog” – mondta az LMP-s Ungár Péter.

„Nagyon sokan voltak kint az utcán. Örülünk neki, szerintem minél több ember van kint az utcán, bármilyen ügynél, főleg egy ilyen fontos ügynél, az árt a rendszernek, az az gondolom, hogy jó” – fogalmazott a momentumos Bedő Dávid. Később a politikus újságírói kérdésre válaszolva kifejtette, hogy nem aggódik amiatt, hogy a Momentumra veszélyt jelentene Magyar Péter azzal, hogy szavazókat vesz el tőlük.

Nekünk az a legfőbb célunk hosszú távon, és a Momentum is azért jött létre, hogy egy új Magyarországot valósítsunk meg.

Ha ez bármilyen módon létrejön, mi annak örülünk” – mondta Bedő Dávid.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­g­­ö­s­­­ ­l­á­­­n­­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­k­­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:55 Szerkesztve
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Aerion
2024. április 09. 15:19
Ez a moslék demokráciája. Pontosan ilyen, mint ez a buzigyerek. Ha nem lenne fidesz, ha nem lenne semmiféle releváns politikai erő, se nem releváns, csak a moslék kékbe, ző'dbe, pirosba, hupililába meg szivárványba ő'tözve, és EZEK 'versengenénkek' a szavaztokért. Ezt nevezi ez az élőlény, meg az EHHEZ hasonló többi mocsok demokráciának. De ha az kutya hányása kék, sárga és piros meg ző'd, az akkor is csak a kutya hányása bazmeg. Képtelenek felfogni. Mert csak a hányásban tudnak gondolkodni. Mert ez a moslék.
kissb56
2024. április 09. 15:07
Azt valósítsd meg te birka bedő, hogy lehúzzátok magatokat a klotyón.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!