Szívbemarkoló sztori: ezért villogta le a rendőrt az éjszaka közepén az édesapa

2024. április 18. 10:15

A zaklatott férfi arcát látva rögtön tudta a rendőr, baj van.

2024. április 18. 10:15

Nyitókép: Pixabay

A Pest vármegyei rendőrség osztotta meg a Facebook-oldalán annak a történetét, hogy hogyan villogta le egy érdi édesapa a rendőröket – leintés helyett. 

„Nem leintette, hanem levillogta gépkocsizó törzszászlósunkat egy apuka Érden, a Bem téren. Az éjszaka közepén mögötte közlekedve jelezte fénykürtjével, valamit szeretne. A kíváncsiságtól vezérelve megállt, a zaklatott férfi arcát látva rögtön tudta, baj van” – írták.

Kiderült, hogy az édesapa a feleségével és 3,5 éves kisfiukkal indultak kórházba, mivel cukorbeteg gyermekük nem sokkal korábban fulladni kezdett. 

Attól tartottak, nem érnek be vele időben, ezért fordultak a rendőrökhöz segítségért.

Tanai Attila törzszászlós nem sokat hezitált, a kicsit gyermekülésestül átpakolta a rendőrautóba, beültette mellé az anyukát és szirénázva zúzott a speciális fővárosi klinikára, apuka követte őket. A sebességkorlátozások nem számítottak, a kisfiú izzadt, nehezen vette a levegőt és folyamatosan sírt, a tempó biztonságos növeléséhez az édesanya arckifejezése is további löketet adott. A távolságot alig 20 perc alatt letudta, a gyerkőc pedig időben megfelelő orvosi ellátáshoz jutott.”

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:54
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­­z­i n­­i­­­m­­f­o­­m­á­n­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
savrena
2024. április 18. 15:48
Második fiam koraszülött volt, és nagyon gyorsan haladt a szülés. Hajnal felé, mikor az asszonnyal a kocsiban már a második full piros lámpán mentem át, az előttem haladó csuklós busz sofőrje lehúzódott és zöldre kapcsolta a következő kereszteződés lámpáját (errefelé a buszsofőröknek van erre a célra egy távirányitójuk). Sejtette hogy mi az ábra, lévén annak az utnak a végén van egy nagy kórház szülészettel. U.i. a gyerkőc szeptemberben már iskolába megy
Rodolfo
2024. április 18. 15:46
Szívmelengető történet. Gratulálok a zsarunak és sikeres félépülést kívánok a kis krapeknak!
konzerv-3
2024. április 18. 14:54
Csak azért léptem be, hogy like-olhassam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!