A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Schmidt Mária: Magyar Péter egy felfuvalkodott kis senki

2024. április 19. 21:40

Határozott véleményt fogalmazott meg a történész.

2024. április 19. 21:40

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Fidesz EP-kampánynyitóján megjelent a Telex is, és Magyar Péterrel kapcsolatban tettek fel kérdéseket. „A baloldal tart igazán Magyar Pétertől, ha jól látom. Egyébként ez nem véletlen, hiszen egy baloldali politikustól a többi baloldali tarthat csak igazán” – reagált a Telex által feltett kérdésekre Menczer Tamás.

Én nem tartok tőle, szerintem egy felfuvalkodott kis senki”

– árulta el a véleményét Magyar Péterről Schmidt Mária.

A Telex teljes videóját itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. április 21. 11:47
Történész?! Mint annak idején Kenedi János, egy szál érettségivel, diploma, szakdolgozat, doktori értekezés, avatás, eskü nélkül? Ez a mai magyar fideszes, volt szdszes gyakorlat. Már gondoltam is arra, hogy "rejtett Nobel díjasként", "nagy kombinátorként", én is benevezek a hírességek közé, mint titkos csillagász és a Tejút bádogosa. Persze, ha előkerül a keresztlevél, rögvest lebukom. Ugyanis a metélésről nincs igazolásom.
Oszodibeszed
2024. április 20. 20:05
Tényleg egy "dulifuli" a hőzöngő diákhiteles csávó. Szavazóinak ez bejön.
alexandrosz-2
2024. április 20. 19:45
A kancsal holomaca egy a magyarok pènzèt a jözsefvarosi pályaudvar holokultuszhellyé deformálásában, 30 milliárd forintunk ellopásában tettestárs. Rohadjon meg a zsidó gazdáival, barátaival együtt!
SimplyRed
2024. április 20. 14:12
bondavary - Nem engem kell meggyőzni. Ha a gazdaságban tevékenykedsz, ez ott megy a szemed előtt. A protekcionizmus aminek az ilyen szarkupac, mint MP is a mellékterméke virágzik. És mivel nincs valódi verseny nem tudnak a tehetséges cégek prosperálni (amit a retekklubbon látsz azt engedd el) ezzel nem húzzák magukkal a többi vállalkozást, a munkaerő piacot, azok képzését és így tovább. Nézd meg milyen kommenteket látsz itt, az egy dolog, hogy milyen stílusban, de az nagyobb baj, hogy az emberek nem is értik azt, ami körülöttük történik. Ez a szerencsétlen Mária is beszél ostobaságokat, mert ugyan lenne helyette értelmesebb vezető, de nem ez számít, az számít, hogy az a nő kinek a kije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról