Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Péter, ugye tudod, hogy ez már a végállomás!?

2024. április 02. 17:26

Magyar Pétert a mögötte álló láthatatlan kezek es zsebek nagyon gyorsan elvezették a velünk elő SZDSZ- hez.

2024. április 02. 17:26
Kötter Tamás
Kötter Tamás

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Magyar Pétert a mögötte álló láthatatlan kezek es zsebek nagyon gyorsan elvezették a velünk elő SZDSZ- hez. 

Péter, ugye tudod, hogy ez már a végállomás; egy olyan szellemi, lelki polip fon körül a csápjaival, amely az ötvenes évek óta fojtogatja a magyar társadalmat. 

Hála istennek a nyilvánosság tereinek a tágulásával és kiépítésével ez a rém visszaszorult a sötét, füstös szobákba, oda ahova már csak az árulok járnak. Az olyanok, mint te.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:21
🍓 ️ F­­o­­­r­­r­­ó­­ l­­­á­­n­yok sz­­­ex­­­et ak­­ar­­n­ak, ba­­sz­d m­­eg ők­­et 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Polaris
2024. április 03. 09:32
Csicska álomvilágban élsz Kötter! Magyar Péter szerint az, ami az eddig nyilvánosságra hozott hangfelvételen van, csak a jéghegy csúcsa Varga Judit volt férje egyértelműen jelezte, hogy van még hangfelvétele. Varga Judit sok mindent megosztott vele a NER működéséről, és ami a nyilvánosságra került hangfelvételen hallható, az csak a jéghegy csúcsa - jelentette ki. Orbán Viktort szerinte már csak a családjának és haveri körének kijátszott milliárdokról és a hatalom megtartásáról szól a történet a miniszterelnöknél. – Nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen – fogalmazott.
Tommaso
2024. április 03. 00:52
Higgy minden nőnek – kivéve, ha a Fidesz vezetőségi tagja, és célja NEM a bántalmazottak védelme, hanem a politikai ellenfelek lejáratása, mocskolása. Varga - a családon belüli erőszak elleni küzdelem fő felelőse - 10 éven át kussolt a saját bántalmazásáról. Amiről a FIDESZ vezetői is tudtak és szintén kussoltak. Hagyták, hadd bántalmazzák ezt a szegény, gyenge, védtelen asszonyt, (aki kormánytag és a teljhatalmú Orbán közeli munkatársa) KI HISZI EL EZT A HAZUGSÁGOT? SENKI, csak az agymosott orbán seggnyalók.
kissb56
2024. április 02. 21:52
Elvtársaaak! A péter már 20 %-on áll! Ami az agykapacitását illeti. 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!