Paul Lendvai megfejtette, mi kell Magyar Péternek

2024. április 09. 21:16

Az ÁVH-val korábban gyümölcsöző kapcsolatot ápoló újságíró matekozott kicsit.

2024. április 09. 21:16
null

Nyitókép: MTI Fotó: Földi Imre

Bolgár György a Klubrádióban elemezte az aktuális belpolitikai helyzetet Paul Lendvaival. Magyar Péter baloldalra állása kapcsán az ÁVH-val korábban gyümölcsöző kapcsolatot ápoló újságíró kijelentette:

Ha Magyarnak sikerül az európai választáson 15-20 százalékot elérni, akkor hallatlanul jó pozícióba kerül. Ez a siker lökést adna neki”

fogalmazott.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Négy meglátás az új balos messiás kapcsán – pár nappal egy valóban hatalmas budapesti tüntetés után.

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:56
🍓 ️ ­­I­­­g­­a­z­­i n­­i­m­f­­o­­m­­­á­n­­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Box Hill
2024. április 10. 10:54
Egy Indiai Ragasztó Párt kaphat akár 20%-ot is az EU szavazáson. Ilyen az EU. Egy rakás enyv.
Box Hill
2024. április 10. 10:51
„Fiam […] 1952 őszén Bpestre került az ÁVÉH Hős utcai /Szamuelly/ laktanyába, ahol parancsnoka OROSZY őrnagy elvtárs különleges politikai beosztásba tette” – írta Lendvai Andor a legfőbb ügyésznek 1953-ban azért, hogy elérje fia kiengedését az internálótáborból. Lendvai Pál pályafutásának kezdete sötét, nagyon sötét, már fiatalon a legszélsőségesebb, sztálinista, Tito-ellenes cikkek szerzője volt, sőt, a Szabad Nép programajánlója szerint már előadást is tartott a jugoszláv főellenségről. Amikor bevonult, „Tito-szakértőként” Szombathelyre került, ahol részt vett a fiatal zöld ávéhások átnevelésében. Olyan jól tanította őket, hogy később Horváth József, a III/III utolsó vezetője is megdicsérte önéletrajzi művében. Aztán apja levele szerint az ÁVH Politikai Osztályára került, egy állambiztonsági irat szerint „Péter Gábor politikai munkatársa volt 1952-ig”."
alexandrosz-2
2024. április 10. 09:31
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!