Menczer azt javasolta Gyurcsánynak, legközelebb ne a zárt osztályról válasszon csodagyereket a baloldalnak

2024. április 08. 19:41

A fideszes országgyűlési képviselő szerint Magyar Péter pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter.

2024. április 08. 19:41
MENCZER Tamás

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„A baloldalon feltűnt az új csodagyerek, ez a Péter, ez a Megvédem a családomat Péter”

– fogalmazott Menczer Tamás fideszes képviselő az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában hétfőn.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerinte „a parlamentben jelenlévő vert seregből nem találtak alkalmas (csodagyereket – a szerk.)…ezért kívülről kellett keresni egyet”.

„Ugye ő diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját. Őt sikerült választani. Na most Magyar Péter egy baloldali politikus. Pontosan olyan, mint Márki Zay Péter, baloldali és háborúpárti pontosan ugyanazt akarja, mint a baloldaliak, és pontosan ugyanazok veszik körbe, akik Márki Zay Pétert” – mondta.

Menczer ezek után azt javasolta Gyurcsány Ferencnek, hogy „amikor legközelebb, Márki Zay Péter után és Magyar Péter után, csodagyereket választ a baloldalra, akkor ne a zárt osztályról válasszon”.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 29. 13:09
FOSIK a FIDESZ Magyartól és a Magyaroktól, de a kizárólag személyeskedő Menczer csak növeli a kritikusaik tömegét. Orbán, nehögy leváltsd júniusig!
Tommaso
2024. április 29. 13:08
MEGTÖRTÉNT AZ, amit lehetetlennek véltünk Menczer alatt még az eddiginél is mélyebb szintre, a bányászbéka segge alá süllyedt a FiDESZ hirhamisitó, rágalmazó, mocskolódó propagandatevékenysége. Eddig - nagyritkán - politikai birálatokat is közöltek, ma már csak női napszemüvegről, zártosztályról, sorosozásról, hamisan háborúpártisággal, és echte jobboldaliakat baloldalisággal vádoló ócska szövegek hangzanak el. Nem is meglepő, hogy APAD A TÁBOR.
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­r­­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:47
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!