Magyar Péter nem nyugszik: most Menczer Tamással vívott kommentháborút

2024. április 08. 12:47

A fideszes politikusnak egyből Márki-Zay Péter jutott az eszébe.

2024. április 08. 12:47

Fotó: Árpád Kurucz/Anadolu via AFP

Ahogy arról beszámoltunk, Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben kijelentette, támadás alatt állnak, de nem szabad hagyni, hogy veszélybe kerüljenek a közösen elért eredmények.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre a felvételre a rendszeresen kommentelő Magyar Péter is reagált, aki kommunikációs géniusznak titulálta a politikust, majd becsmérlő megállapítást tett korábbi munkájára is.

Menczer erre válaszul kétségkívül ironikus bejegyzéssel jelentkezett, és az alábbi posztot tette közzé:

Igaza van, ön előttem jár. Én például soha nem venném fel titokban a feleségemet, mondván ezzel »megvédem« őt... Igaz, nadrágszíjjal és övcsattal sem »védeném« soha. Ön valóban előttem jár”

– írta a kommunikációs igazgató, majd hozzátette, Magyar kényszeres kommenteléséről Márki-Zay Péter jut az eszébe.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­l­­á­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­­r­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
DeGar
2024. április 09. 01:10
Tommaso kényszeresen ismételgeti magát, vagy nem tudja elolvasni a választ, vagy csak a saját véleménye érdekli. A demokratikusan gondolkodó, értelmes ember el tudja viselni, hogy a sajátján kívül is létezik vélemény, és ha nem egyezik az övével, nem kezd otrombán vagdalkozni, hanem kulturált módon reflektál. Nem haragszom Tommaso.
Tommaso
2024. április 08. 19:27
A demokratikusan gondolkodó, értelmes embereket nagyon taszitják a DeGar féle orbánseggnyaló trollok, Akik egy politikust a külsejéről tett HAMIS megállapitásaik alapján minősitgetnek.
Tommaso
2024. április 08. 19:24
Merczer , mint a FIDESZESEK többsége , folyamatosan hazudik, rágalmaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!