Menczer Tamás: „Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter”

2024. április 06. 17:43

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója világosan fogalmazott a videójában.

2024. április 06. 17:43

Fotó: Bruzák Noémi/MTI

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban. Menczer Tamás a felvételen arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”.

Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is”

– tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés. A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is.

Meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes

– jegyezte meg.

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-i ünnepségen arról beszélt, „vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk”.

Menczer Tamás azt kérte, „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága”, és hozzátette: „ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk”.

(MTI)

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­á­n­­y­o­­­k­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 07. 07:59
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Trinitysum
2024. április 06. 21:07
Nem ugyanolyan. Nagyságrendekkel intelligensebb. MZP össze-vissza beszélt. Ezt jó volna, ha észre venné a Fidesz. Attól, hogy vki pszichopata, még lehet kiemelkedően intelligens. Ilyen kvalitásokkal sokkal könnyebben megvezet bárkit és sokkal számítóbb, erőre látóbb. Tudatosan építkezik. De attól még programja nincs, és ha vezetnie kellene egy országot, nem lenne elég szakértője. Valszeg, egyéni karrierre pályázik, és megelégszik egy jó állással az EP-ben v. a magyar parlamentben. Abból eléldegél majd. Meglátjuk. Figyeljük.
Pelso j.
2024. április 06. 21:03
KovG_1 Talán tegyél feljelentést ezzel a szöveggel. Nagy figyelmet szentelnek majd neked....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!