Lezárták Magyarország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét

2024. április 24. 18:34

„A területre a belépés balesetveszélyes és tilos!”

2024. április 24. 18:34
null

Nyitókép: Képernyőkép/parkerdo.hu

A Pilisi Parkerő oldalán olvasható a közlemény, melyben azt írják, balesetveszélyes körülmények miatt lezárják Magyarország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét, a Rám-szakadékot.

Tájékoztatásuk szerint „a Rám-szakadék 2024. április 24-étől további tájékoztatásig nem látogatható, a területre a belépés balesetveszélyes és tilos! Továbbá a közleményben olvasható, hogy „a klímaváltozás miatti hosszú, aszályos időszakok és rendkívül nagy mennyiségű csapadékkal járó esőzések váltakozása a Rám-szakadék kőfalainak állékonyságára is negatívan hat, ezért a Pilisi Parkerdő a látogatók biztonsága érdekében a helyszínt a teljes körű geológiai és statikai vizsgálatok elvégzéséig és kiértékelésééig ideiglenesen teljes egészében lezárja”.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. április 24. 21:27
Ó jaj! Rám szakad épp A Rám-szakadék!
Obsitos Technikus
2024. április 24. 19:03
Biztos lesz pár hülye akire csakazértis ráomlik a szikla.
tikkadt-szocske
2024. április 24. 18:49 Szerkesztve
Ki kellene telepíteni onnan a gímszarvasbikákat , mert addig bőgnek ott, míg az általanos felmelegedés miatt egy dámszarvasbika hátulról kellemetlen meglepetést okozhat nekik.
sersem
2024. április 24. 18:42
Le kell betonozni az egészet a picsába, miután az összes veszélyes fát kívágták. Fő a biztonság! A Dunát is be kell betonozni, mert többen is bele fulladtak. A Balatont is. A hegyeket meg vissza kell bontani térdmagasságúra, és csak védő sisakban és biztonsági hámmal lehessen rájuk felmászni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!