„Itt van ez az új csodagyerek...” – Menczer Tamás pénteki rádióinterjújában sem kímélte Magyar Pétert

2024. április 12. 11:49

„Volt egy tüntetése, melyen mindenről beszélt, csak a háborúról nem” – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. április 12. 11:49
null

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió péntek reggeli adásában fejtette ki, miért gondolja Magyar Pétert baloldali politikusnak. Az Index pénteki cikkében emlékeztet: Menczer Tamás közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció elnökéhez, Gyurcsány Ferenchez is hasonlította a jogászt. A politikus pénteken a Kossuth rádió reggeli adásában ismét elmondta, hogy Magyar Pétert baloldali politikusnak gondolja. 

Baloldali klubokba jár, baloldali újságírókkal beszél, és ugyanazt az utat járja be, mint a baloldali hősök” 

– tette hozzá a politikus, majd így folytatta: „A Talpra Magyarok Közösségének alapítója ugyanazt mondja, amit a magyar baloldal. (...) Itt van ez az új csodagyerek. Volt egy tüntetése, melyen mindenről beszélt, csak a háborúról nem. Nyilvánvalóan azért, mert az amerikaiak megtiltották neki” – fogalmazott Menczer Tamás.

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:49
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. április 12. 23:22
az EU-s pénzekről csak egy mondat Demokratikus országoknak MIÉRT KELLENE TÁMOGATNIUK egy TELJHATALMÚ DIKTATÚRÁT? ----------------------------- KoVG1 nek fogalma sincs a diktatúrák mibenlétéről Pl. a Kádár diktatúra utolsó negyedszázadában politikai okokból senki nem rohadt börtönben. Orbán is alig néhány embert csukatott le. Rákosi és Horthy viszont ezreket.
Tommaso
2024. április 12. 23:15
FOSIK a FIDESZ, hogy ez a Magyar Párt kikergeti őket a zsiros jövedelmet nyújtó hatalomból. Ha nem igy lenne. a gerinctelenül hazudó Rogáni / Goebbelsi lakájmédiájuk nem jelentetne meg naponta 20 - 25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket. A végtelenül aljas Menczer Orbán 2022.es hazugságát melegitette fel, miszerint az ellenzék háborúba vinné a magyar fiatalokat. Ami nem igaz, mert az ellenzék csak a kárpátaljai magyarokat segitené, akiket ORBÁN CSERBENHAGYOTT.De ezt nem katonasággal tenné.
Tommaso
2024. április 12. 15:32
llnnhegyi irja >> Menczer Tamásnak lenne honnan napról napra javulnia. De csak egyre aljasabb. Ez az új beosztásával jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!