Hivatalos! A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje visszalépett Vitézy Dávid javára

2024. április 19. 13:15

Brenner Koloman szerint a Fidesz és a Karácsony mögött álló erők „csak zsákmányként tekintenek a fővárosra”.

2024. április 19. 13:15

Nyitóképen Brenner Koloman (Forrás: Jobbik-Konzervatívok)

Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje az Indexszel közölte: „A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy 

a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a szintén civil jelöltet, a Jobbik – Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák.”

A Jobbik politikusa kifejtette: „Amikor november 21-én elkezdtem a Tegyük rendbe Budapestet! programom részleteit ismertetni, azért fogadtam el a Jobbik–Konzervatívok vezetésének felkérését a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződésem, hogy sem a fideszes egypárti túlhatalom jelöltje, sem a balliberális oldal a Karácsony Gergely mögé felsorakozó pártokkal nem egy polgári Budapestben hisz, hanem zsákmányként tekint a fővárosra, már jó előre szétosztva a még el sem ejtett medve bőrét. A fideszes túlhatalom pedig hosszú ideje önkormányzat- és fővárosellenes politikát folytat a források elvonásával” – fogalmazott Berenner, aki szerint Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet a jövőben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­á­­n­y­­­o­k­­ ­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Mich99
2024. április 19. 22:28
Konzervatívok...?! Ezek álságos, képmutató posztnácik!
Szuperszig
2024. április 19. 19:08
Gru egy égő, délszláv táncos férfiember. höhöhöhö... ugye. Aztán a valakinek a javára mit hagyott? Csak mert szavazás még nem volt! Tehát aki eddig azt gondolta, hogy majd talán rá szavazott volna, az most az ő nagylelkű, más javára lemondása után gondolja azt, hogy Vitézyre szavazna esetleg netalántán? Én ezt nem értem Ildikó!
bagira002
2024. április 19. 17:53
Guruló dolláros polip karja , jobbik mindig Gyurcsányhoz húzott .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!