Rendkívüli!

Irán több mint 300 drónnal és rakétával támadta Izraelt az éjszaka

Ha Magyar nem törik meg, akár négy európai parlamenti mandátumot is megszerezhet

2024. április 02. 20:40

Elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére?

2024. április 02. 20:40
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Magyar Péter egyszerre szólítja meg az ellenzéki pártokból kiábrándult szavazókat és azokat, akiknek az Orbán-rendszerből is elegük van. Ha Magyar nem törik meg, nem követ el hibát, akár 4 európai parlamenti mandátumot megszerezhet majdani pártjával, amellyel átrajzolná az ellenzéki politikai térképet. Ám a Fidesz sem lehet nyugodt, tartanak tőle, nagy energiát és pénzt fektetnek Magyar lejáratásába. És ha már a pénz: elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére?” 

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:20
🍓 ️ F­o­­­r­­r­­ó­ l­á­­n­yok sz­­­ex­­et ak­ar­n­ak, ba­sz­­d m­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
tapir32
2024. április 04. 21:58
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
cinkegolyó
2024. április 04. 15:49
Elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére? Márki_Zay pártja egy múlt keddi körlevélben azt írta, a Mindenki Magyarországa közössége egyetért a tüntetés céljával, "ezért arra kérjük és buzdítjuk a közösségünk tagjait és szimpatizánsait, hogy legyenek ott a kedd esti tüntetésen". Márki-Zay nem titkolta, MP gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, mint ő is korábban. Minden támogatásomat felajánlom! – üzente már korábbi Facebook-bejegyzésében. Mivel a dollárbaloldal Márki-Zay mozgalmán keresztül kapja az amerikai pénzeket, így nagyon valószínű, hogy ebből is finanszírozzák az agresszív MP kampányát.
urban63
2024. április 04. 11:10
És ha már a pénz: elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére?--Honnan, honnan!? Az már baj, ha gondolkodni kell rajta, Ildikó! -soros birodalomtól, te, "nem akarok tisztán beszélni"! Amúgy ez a senki miota politikus, mennyi nemzeti/nemzetközi politikai tapasztalata van? Miért is szavaznának rá, a soros zsoldos sorba lépet pöcs? Netán 6-7 milliós bólogató eu-s állásért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!