A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ha Magyar nem törik meg, akár négy európai parlamenti mandátumot is megszerezhet

2024. április 02. 20:40

Elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére?

2024. április 02. 20:40
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Magyar Péter egyszerre szólítja meg az ellenzéki pártokból kiábrándult szavazókat és azokat, akiknek az Orbán-rendszerből is elegük van. Ha Magyar nem törik meg, nem követ el hibát, akár 4 európai parlamenti mandátumot megszerezhet majdani pártjával, amellyel átrajzolná az ellenzéki politikai térképet. Ám a Fidesz sem lehet nyugodt, tartanak tőle, nagy energiát és pénzt fektetnek Magyar lejáratásába. És ha már a pénz: elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére?” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 26. 16:31
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­­­a­ ­s­z­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
tapir32
2024. április 04. 21:58
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
cinkegolyó
2024. április 04. 15:49
Elgondolkodtató, honnan van Magyar Péternek és támogatóinak sok tízmillió forintjuk két tüntetés megszervezésére? Márki_Zay pártja egy múlt keddi körlevélben azt írta, a Mindenki Magyarországa közössége egyetért a tüntetés céljával, "ezért arra kérjük és buzdítjuk a közösségünk tagjait és szimpatizánsait, hogy legyenek ott a kedd esti tüntetésen". Márki-Zay nem titkolta, MP gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, mint ő is korábban. Minden támogatásomat felajánlom! – üzente már korábbi Facebook-bejegyzésében. Mivel a dollárbaloldal Márki-Zay mozgalmán keresztül kapja az amerikai pénzeket, így nagyon valószínű, hogy ebből is finanszírozzák az agresszív MP kampányát.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 10:35
>>>Skywalker_bp 2024. április 03. 22:05 Mondtam már mi lesz a transzparensünkön szombaton?<<< Azt még nem. Csak azzal dicsekedtél eddig, hogy múlt hét kedden a Tónit bilincsben viszik el, a zOrbán meg azonnal lemond. Itt kérdezném meg, hogy a Tóni akkor most börtönből mozgatja a zOrban utódját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról