Ezzel a módszerrel győzné le Dobrev Klára Magyar Pétert

2024. április 06. 06:49

Az alkotmányjogász szerint elkeseredett kísérlethez folyamodott a DK.

2024. április 06. 06:49
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

A Mandiner pénteken beszámolt a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásáról, melyből rengeteg folyamatot meg lehet érteni. A kutatásból többek között kiderült: a Fidesz támogatottsága (47 százalék) nem változott februárhoz képest, viszont az ellenzéki oldalon jelentős változást lehet tapasztalni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem tett jót a Momentumnak Varga Judit exférje

A felmérés szerint ugyanis Magyar Péter leendő pártja (13 százalék) holtversenyben van a DK-MSZP-P hárompárti koalícióval (13 százalék) és a Kétfarkú Kutya Párttal (11 százalék). Vagyis

minden jel arra mutat, hogy az átalakulás legnagyobb vesztese a Momentum, amely a bejutási küszöböt sem éri el (4 százalék).

A Gyurcsány-párt már tervet is szőtt

„Ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előre hozott országgyűlési választást fogunk követelni” – írta Dobrev Klára a ­Facebook-oldalán. Ezzel kapcsolatban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász fejtette ki a véleményét a Magyar Nemzetnek. A Századvég jogi szakértője leszögezte, hogy Dobrev Klára elképzelése nem más, mint egy politi­kailag is üres kijelentés, a saját választóik félrevezetése, megtévesztése.

„A DK is alighanem érzi, hogy a Magyar Péter-jelenség elsősorban nem a Fideszre, hanem először a Momentumra és a többi kis balos pártra, később azonban Gyurcsányék ellenzéki oldalon elfoglalt vezető pozíciójára is jelenthet majd kihívást” – hívta fel a figyelmet a szakértő.

Dobrev Klára felvetése tehát jelenleg egy elkeseredett kísérlet, hogy magukhoz vegyék a témák meghatározásában az irányítást,

amely hamarabb elhaló kezdeményezés is lehet majd, mint Magyar Péter mozgalom- és pártépítése. Az utóbbi ettől még kudarcba is fulladhat közép- vagy hosszú távon, de kétségtelen, hogy Magyar most „felkavarta az álló vizet” az ellenzéki oldalon, amit jól jelez Dobrevék újabb tematizációs kísérlete is” – foglalta össze a véleményét ifj. Lomnici Zoltán.

***

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­k­ ­v­­­á­r­n­a­­­k­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Krupp Skya
2024. április 06. 21:35
Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy az amerikai nagykövet férje milyen gyakran szopja le a mamát. Új rab érkezik a börtönbe, egy tagba szakadt néger megkérdezi: -Mi akarsz lenni papa, vagy mama? -Papa akarok lenni. -Jó akkor én leszek a mama és este a papa leszopja a mamát.
harcimarci-9-9
2024. április 06. 16:52
E mikori fénykép? GYF durva szarul néz ki rajta.
atti64
2024. április 06. 14:20
A PATKÁNYOK KINYIRHATNÁK MÁR EGYMÁST!!!!!!!!!!!!!!ELMENNÉK SZIVESEN A TEMETÉSÜKRE!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!