Ezt csúnyán benézte Magyar Péter, de Deák Dániel felvilágosította, hogy mivel is foglalkozik pontosan a XXI. Század Intézet

2024. április 02. 20:17

Az egykori diplomata nem létező közvélemény-kutatási adatokkal próbálja igazolni népszerűségét.

2024. április 02. 20:17

Magyar Péter keddi Facebook-bejegyzésében közvélemény-kutatási adatokkal próbálta bizonygatni követőinek saját támogatottságát, amellyel kapcsolatban Bohár Dániel a következő kérdést tette fel a komment-szekcióban:

 Ezt te mérted hétvégén a Magyar Tenger Discoban?”

Bohár kérdésére nem sokkal később maga az érintett válaszolt: „Nem, propagandista Dani, nem én és nem ott mértem, ott a visszajelzések alapján, a 25 év alatti korosztály 80 %-ka támogatott minket. További jó vergődést! Egyébként nézd meg a saját belső méréseteket (XXI. század Intézet), már az is 3 EP képviselőhelyet jósol nekünk. Ugye, legalább magatoknak nem hazudtok?” 

„Nos, én ott dolgozom”

Magyar Péter kommentjére Deák Dániel reagált a saját közösségi oldalán, ahol jelezte: 

a XXI. Század Intézet nem foglalkozik közvélemény-kutatásokkal,

így Magyar legfeljebb az álmaiban olvashatta az általa idézett felmérés-eredményeket. „Magyar Péter egy beteges hazudozó. Itt egy újabb példa: a XXI. Század Intézet belső kutatására hivatkozik, amikor az állítólagos elsöprő sikerét vizionálja. Nos, én ott dolgozom. Az intézet egyáltalán nem készít kutatásokat, mivel nem közvélemény-kutató cég” – írta Deák Dániel Facebook-bejegyzésében.

 

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2024. április 03. 10:13
m.p. egy MEGÉLHETÉSI VILÁGMEGVÁLTÓ...HERE. ÉLŐSKÖDŐ, PARAZITA CSÚCS-NIEMAND....a volt felesége farvizén lébecolva.... BŰZLŐ TRIPLA "00"....SZIPPANTÓAUTÓRA "ÉRETT".
falcatus-2
2024. április 03. 09:58
rorshock>>Skywalker_bp "Baszod, te tényleg elmebeteg vagy! " Borderline, még abból is legrosszabb változat. Narcisztikus borderline.
Héja
2024. április 03. 09:34
Kezd kialakulni az M. Péter szekta. Vakhitűekre nem hatnak az érvek. Szektája van Gyurcsánynak,Karácsonynak, korábban Mesterházynak, az szdsz-nek, stb. Nekik legalább tanulságos múltjuk van, M. Péternek az sincs.
Patika
2024. április 03. 04:52
Deák Dániel reagált a saját közösségi oldalán, ahol jelezte: ----- a XXI. Század Intézet nem foglalkozik közvélemény-kutatásokkal, Ez a ki tudja hová néző kancsal Dani deákjó ha a másik félszemére hallgat, metr Magyxar Péter csak azt állította volna, idézuem.: (XXI. század Intézet), már az is 3 EP képviselőhelyet jósol nekünk. Te Dancsika,te gyakran mondogatsz ám jóslás alapú fideszpárti magyarázatokat... én viszont megmérlek .. Számold össze bazd meg hány unlike-om lesz itt alul. Egy fölött már téged is pártfogásba vett a Fideszed. (igazad van abban hogy ha nincs eszed, legyen fideszed)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!