A publicista elárulta: szerinte itt fog kikötni Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. április 06. 10:57

„Próbálkozni lehet, de mindenki ugyanott és ugyanúgy végzi” – fogalmazott Apáti Bence.

2024. április 06. 10:57

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Magyar Péterrel kapcsolatban készítette el a legújabb videóját Apáti Bence. „Magyar Péter eddig is brutális médiatámogatást kapott, de most már tényleg mindenki aki él és mozog, az építésén dolgozik.

Az RTL-en összecsődítették a legnagyobb csodálóit, hogy nyilvánosan szerelmet valljanak neki.

Az ATV-ben pedig Nagy Ervin főműsoridőt kapott arra, hogy a megváltóval kapcsolatos érzéseiről meséljen” – ismertette a helyzetet a véleményvezér.

Mi a helyzet az ellenzékkel?

Lapunk pénteken arról számolt be, hogy a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása alapján Magyar Péter leendő pártja (13 százalék) holtversenyben van a DK-MSZP-P hárompárti koalícióval (13 százalék) és a Kétfarkú Kutya Párttal (11 százalék). Minden jel arra mutat, hogy az átalakulás legnagyobb vesztese a Momentum, amely a bejutási küszöböt sem éri el (4 százalék). A Fidesz támogatottsága (47 százalék) nem változott februárhoz képest.

„Ha Orbán veszít június 9-én, akkor másnap előre hozott országgyűlési választást fogunk követelni” – írta Dobrev Klára a ­Facebook-oldalán. Ezzel kapcsolatban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász fejtette ki a véleményét a Magyar Nemzetnek. A Századvég jogi szakértője leszögezte, hogy Dobrev Klára elképzelése nem más, mint egy politi­kailag is üres kijelentés, a saját választóik félrevezetése, megtévesztése.

Ezt is ajánljuk a témában

„A DK is alighanem érzi, hogy a Magyar Péter-jelenség elsősorban nem a Fideszre, hanem először a Momentumra és a többi kis balos pártra,

később azonban Gyurcsányék ellenzéki oldalon elfoglalt vezető pozíciójára is jelenthet majd kihívást”

– hívta fel a figyelmet a szakértő.

Ezt is ajánljuk a témában

Apáti Bence máshogy látja a helyzetet. „Persze próbálkozni lehet, de mindenki ugyanott és ugyanúgy végzi: Gyurcsány Ferenc ölelő karjaiban, idomított háziállatként... Előbb-utóbb ugyanaz lesz a végzete, mint a többieknek, örülhet ha 1 százalékot kap a pártja, és a celebek sem fognak csápolni neki.

Azért izgalmas volt játszani egyet, de ne feledjétek, a baloldalon minden út az Apró-villába vezet

– mondta a publicista.

A videót itt tudja megtekinteni:

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 07. 08:08
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Búvár Kund
2024. április 07. 07:25
Poloska Peti lebukott!!!! A *nagy" showműsorral most bejelentett "Legyél a változás" nevű egyesületét már tavaly nyáron bejelgyeztette. Tehát csak mese a kegyelmi üggyel való indoklás.. Na és hová jegyeztette be? Igen kedves rajongók, noárka feleségének a kft-je tulajdonábannlévő ingatlanba!!!!! Oda a mítosz! Már régóta készült erre, és nagy valószínúséggel kiképzésben is részesült! A figyelem fenntartásának hogyanjára láthatóan jól sikerült...de valószínűleg a további órákon már nem figyelt..😁
EX_Terminator
2024. április 06. 22:41
Ahová való. Szemétdomb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!