Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Tiszta Hollywood: bontani kezdték zárkájuk falát a győri rabok, de nem számoltak valamivel

2024. március 24. 11:34

Az ágylétra egy darabját használták a leleményes elkövetők.

2024. március 24. 11:34

Nyitókép: Képernyőmentés

Egy letört ágylétra darabjával akarták kibontani zárkájuk falát fogvatartottak Győrben, közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) vasárnap az MTI-vel. Makula György ezredes, a kommunikációs főosztály vezetője elmondta: vasárnap hajnalban észlelte a felügyelet, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik zárkájában a fogvatartottak megrongálták a zárka falát egy letört ágylétra darabjával, hogy így szökjenek meg a börtönből.

Hozzátette: a zárka az épület második emeletén volt. Valószínűleg 

arra már nem gondoltak az elkövetőek, hogy ha esetleg átjutnak a falon, miként jutnak le a közel 10 méteres magasságú, biztonsági elemekkel ellátott épületen, 

tette hozzá.

Makula György elmondta: a börtön az ilyenkor alkalmazott szakmai protokoll alapján a szükséges intézkedéseket megtette, a parancsnok pedig feljelentést tett a rendőrségen. Emlékeztetett: győri fogvatartott legutóbb 2017 szeptemberében, kihallgatása után szökött meg a Győri Járásbíróság udvaráról. Őt ezért jogerősen két év két hónap fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Győri Törvényszék.

(MTI)
 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 08:16
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­a­ ­­­s­­­z­e­­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
törölt felhasználó
2024. március 24. 16:56
Ez nem hollywoodi forgatókönyv, ez az Oldboy :))) .
I feel the earth move under my feet
2024. március 24. 16:35
Mert hát az ágyneműből biztosan nem lehetett volna valami mászókötél-szerűséget eszkábálni, ugye?
anegy_
2024. március 24. 15:56
Ez igen! Kis-okoskák. Fejenként a fogaik száma nagyobb lehet az IQ számuknál! Majd sztorizgatnak erről, ha kiszabadulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!