Tilosban parkolt Győrfi Pál

2024. március 12. 22:17

Elismerte a szabálytalankodást és a továbbiakban a fizetős parkolót fogja használni.

2024. március 12. 22:17
null

Nyitókép: Vajda János

***

Tilosban parkolt Győrfi Pál a szolgálati autójával, amíg futni ment a Margitszigeten – olvasható az RTL-en. 

A múlt hét csütörtök reggelén az Országos Mentőszolgálat egyik autója tilosban parkolt a Margitszigeten. A nézői felvétel tanúsága szerint a jármű ráadásul a behajtást tiltó tábla mellett helyezkedett el. A felvételen rögzített pillanatokon látható, hogy Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az autóba száll, miután lefutotta szokásos távolságot.

Az RTL Híradónak adott nyilatkozatában a mentőszolgálat szóvivője elismerte, hogy ő parkolt a tilos területen, és vállalja felelősségét a történtekért.

Győrfi Pál elmondta, hogy hetente többször is fut, és ezt rendszeresen megosztja közösségi médiáján, hogy pozitív példát mutasson másoknak. Beismeri, hogy ez nem az első eset volt, hogy tilosban parkolt.

A továbbiakban ígéretet tett arra, hogy a fizetős parkolókat fogja igénybe venni, habár tart attól, hogy a sorompóval lezárt parkolók kényelmetlenséget okozhatnak neki. 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. március 13. 09:41
Z. "Kérem, ne jelentsenek mindig fel!” – megszólalt Kern András a tilosban parkolásról 2023. október 31. 12:56 A színész arra kért mindenkit, hogy legközelebb ne vegyék elő telefonjukat, ha esetleg tilosban parkoló autót látnak." Naháát Kern elvtárs!!! Szabad ilyet??? 😐🙄💤
Kotucso
2024. március 13. 09:38
Húha! Orbán azonnal monnyon le!
tizennyolcfok
2024. március 13. 09:37
mi ebben a hír? ez csak egy újabb fideszes szarzsák, aki fütyül a szabályokra, csak mert ő egy fideszes szarzsák. ezek mind ilyenek.
Dictator
2024. március 13. 09:15
Ezt a fonnyadt fejű Palkót mikor menesztik már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!