Puzsér Róbert ezúttal szinte üvöltve harsogta, miért támogatja Magyar Péter színre lépését

2024. március 22. 21:41

Újfent határozottan kiállt Magyar Péter mellett Puzsér Róbert. A publicista indulatosan kifejtette, hogy az ellenzék leváltása előfeltétele a kormány megbuktatásának, erre a feladatra pedig Magyar az egyetlen remény, ezért keményen kritizálta azokat, akik egyelőre nem tudják megítélni politikai színre lépését, vagy fenntartásaik vannak.

2024. március 22. 21:41

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az egyetlen lehetőségnek tartja jelenleg Magyar Péter feltétel nélküli támogatását Puzsér Róbert. A publicista a Spirit FM műsorában ismét azt hangsúlyozta, hogy Vona Gábor és Márki-Zay Péter után Magyar Péter lehet képes megdönteni Orbán Viktor miniszterelnököt és kormányát. Puzsér keményen bírálta azokat, akik jelenleg fenntartással fogadják Varga Judit korábbi férjének politikai színre lépését. 

Puzsér Róbert egy hasonlattal élve, ellenvéleményt nem tűrve állt be immár nem először Magyar Péter mögé. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szerinte a NER egy zsák, Magyarország pedig ebben a zsákban található zsákmány. A jelenlegi ellenzék ezt a zsákot lezáró ördöglakat, élén Gyurcsány Ferenccel. Az ördöglakat nem nyitja ki a zsákot, sőt, akadályozza, hogy kinyithassák. 

A puzséri okfejtés szerint a zsák alján van két lyuk, az egyiken a keleti hitelezők bankszámlájára, a másikon offshore cégekbe folyik a zsákmány. Mire ezt a lakatot valaki kinyitná, így a publicista, már nem marad benne semmi. Puzsér logikája szerint 

éppen ezért nem szabad vesztegetni az időt, mivel eddig csak Vona Gábornak 2018-ban, és Márki-Zay Péternek 2022-ben volt lehetősége kinyitni ezt a zsákot, vagyis először leváltani az ellenzéket, ami előfeltétele a kormány leváltásának. Most szerinte Magyar Péter képes erre 2024-ben.

Horváth Oszkár műsorvezető ugyanakkor nem értett egyet Puzsérral és egy indulatos vita során kifejtette: ő még nem tudja megítélni Magyar Péter szerepét. Emlékeztetett: egyelőre Magyar nem dobott le semmilyen atombombát, nem mondott semmi konkrétumot, csak „rogánantalozik”.

Puzsér Róbert válaszában dühösen azt magyarázta: akik ebben a mai helyzetben mocskolják Magyar Pétert, vagy kételkednek benne, azok akadályozzák az ellenzékváltást, vagyis a kormányváltás előfeltételét, miközben más alternatíva nem létezik.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­r­­n­­a­k­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
zoknis
2024. április 03. 17:53
Két féreg egy pár, hasonló a hasonlónak örül
zoknis
2024. március 29. 15:32
Szegény szerencsétlen Puzsér, nem ismeri a bevált mondást, hasonló a hasonlónak örül, vagy madarat tolláról embert barátjáról....Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók... Kinek kinek érdemei szerint....
Palatin
2024. március 25. 23:49
Magyar Péter pszichikailag nincs rendben, komoly lépéseket tesz az elmezavar irányába. Ezt mint pszichológiailag képzett ember mondom. Az interjuban van néhány elképesztö mozzanat. Ilyesmit, amit ö itt elöad, még kétségbeesésükben is ritkán tesznek emberek. Én arra tippelek, hogy nagyon gyorsan és teljesen le fogja amortizálni magát. Márki-Zay Magyar Péterhez képest egy államférfi, pedig öróla tudjuk, hogy valójában nem az. Egy ilyen elöre eltervezetten, késöbbi felhasználásra szánt a feleségével folytatott beszélgetéssel nem tudom mit lehet kezdeni. Ö tagadja, hogy ezért vette fel, de nyilvánvaló, hogy ezért. Maga a beszélgetés is megrendezett lehet, amelyben ö szándékosan provokativ útra terelte a beszélgetés fonalát. Magán beszélgetéseken fecseghet az ember össze-vissza, bizonyítóereje az ilyesminek nincs. NAGYON FONTOSNAK TARTOM, HOGY MAGYAR PÉTERT PSZICHOLÒGUS IS HALLGASSA MEG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!