Óriásit karambolozott egy mentőautó Tatán – több helikopter érkezett a helyszínre

2024. március 22. 18:51

Egy mentőautó hajtott neki egy oszlopnak, majd a mentőbe egy másik autó is belehajtott hátulról.

2024. március 22. 18:51

Nyitókép: Kemma.hu

Teljesen leállt a forgalom Tatán az Ady Endre úton péntek délután 16 óra magasságában, ugyanis súlyos baleset történt a Kristály Szálló előtt – írta meg a Kemma. Szemtanúk a hatalmas csattanásra lettek figyelmesek. 

A szemtanúk beszámolói szerint 

egy mentőautó hajtott neki egy oszlopnak, majd a mentőbe egy másik autó is belehajtott hátulról. 

A rendőrök pillanatok alatt a helyszínre érkeztek a szemközt lévő kapitányságról, illetve egy újabb mentőautó is érkezett a balesethez. Azonban információik szerint egymás után két mentőhelikopter is leszállt a lezárt útra. 

A vármegyei rendőrségtől megtudták, hogy egy mentőautó és egy személyautó ütközött egymással. A balesetben ketten sérültek, mindketten a mentőben utaztak. 

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. március 22. 21:21
Közben egy szirénával közlekedő mentőst 5 évre ítéltek akibe belehajtott nagy sebességgel egy motoros és meghalt...5 év! A gyilkosok nem kapnak ennyit. Megint villantott a magyar vérbírói kar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!