„Orbán Viktornak nagy szüksége volt a vigasztalásra” – Balázs Péter is kifejtette véleményét Orbán és Trump találkozójáról (Videó)

2024. március 12. 22:35

„Egy jó buliban ne kritikák, hanem ömlengő dicséretek hangozzanak el. Ezt mindketten élvezték” – szakértett a Bajnai-kormány korábbi külügyminisztere.

2024. március 12. 22:35
President Donald J. Trump

Nyitókép: The Washington Post

***

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, az egész világ Orbán Viktor és Dondalt Trump amerikai találkozójáról cikkezik. A találkozó kapcsán az ATV műsorában Balázs Péter, közgazdász is kifejtette véleményét.

Ezt is ajánljuk a témában

„Egy jó buliban ne kritiká hangozzanak el”

A Bajnai-kormány külügyminisztere az adás során elmondta, szerinte „mindkét félnek szüksége volt arra, hogy valaki végre szembe dicsérje őket mértéktelenül és egy kicsit ízléstelenül is.” Mint kifejtette: szerinte

egy jó buliban ne kritikák, hanem ömlengő dicséretek hangozzanak el. Ezt mindketten élvezték.

Balázs Péter szerint ugyanis „Trumpnak is vannak elég kényes ügyei, és ő valahol a börtön szélén táncol…”, valamint szerinte „Orbán Viktornak is nagy szüksége volt vigasztalásra”, például a kegyelmi ügy miatt.

Orbán-Trump találkozóról szóló eszmefuttatását a párfüggetlen egyetemi tanár. A teljes beszélgetést alább lehet végighallgatni:

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:01
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­k­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Pretorian
2024. március 13. 16:46
Az jutott eszembe, hogyha feltételezzük, hogy a világ 70-100 évente újabb erőviszonyokat alakít ki, akkor mennyiben más lehetett volna sok minden, ha anno pl Tisza István véleménye jobban érvényesül a világ előtt és csak a sarkítás kedvéért még Wilson elnök is elfogadja ezt, sőt az elnökkel személyes jóviszony is kialakult volna, nem pedig merénylet áldozataként végzi. – Mindenre van mindig esély (és nincs teljes ismétlődés), de remélem most nagyobb a pozitívra. És ez nagyon jó!
konyvtaros-0
2024. március 13. 15:27
…a karavan halad.
istvanpeter
2024. március 13. 13:13
A Jóisten bocsássa meg nekem, de véletlenül végighallgattam ezt az interjút, de azóta is hasmenésem van. Ez a dinnyefejű annyira bárgyú és antigondolkodású volt, hogy az egyik katicabogaram elkezdett brekegni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!