Már nem barátkoznak Magyar Péterrel a 2006-os bajtársai

2024. március 20. 19:00

A Kruchina-testvérpár nem tartja magát többé Magyar barátjának.

2024. március 20. 19:00

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Kruchina Vince és Kruchina Károly már a piarista gimnáziumban megismerkedtek Magyar Péterrel, azonban mióta Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje politikai pályára lépett, ők eltávolodtak tőle – írja a HVG, amelynek mindketten elmondták, már nem tartják magukat Magyar barátainak, sőt, Kruchina Károly még jobbulást is kívánt neki.

A testvérpár és Magyar Péter kapcsolata régre nyúlik vissza, illetve fontos szerepet játszott a 2006-ban létrehozott „Ne féljetek” alapítványban. Az alapítványt Magyar az apjával hozta létre, amely jogi támogatást nyújtott azoknak, akiket a rendőrség megsebesített, illetve fogdába zárt az azévi túlkapásokat követően.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:32
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 21. 06:39
Az bájos,már most,hogy tényként beszél mindenki,hogy minden állását a feleségének köszönhette,tehát így működik a rezsim…sógor,koma…stb…
nzoltan-818
2024. március 20. 21:36 Szerkesztve
Semmi meglepő nem tötént. Ugyan ki hitte el, hogy MP rendelkezik hiteles konkrét dokumentumokkal? Azok az alja módon, titokban felvett "baráti" beszélgetések nem bizonyító erejűek, ha csak arra nem, hogy ez az alak a volt barátait és a feleségét is képes bemocskolni, ugyan is, nem volt ő olyan fontos személyiség, hogy ilyenek közelébe férhetett volna. Ilyen adatokat csak nagyon profi titkosszolgálatok képesek szerezni, de kötve hiszem, hogy egy ilyen futóbolonddal megosztanák és vállanának egy bődületes nemzetküzi botrányt, a végére kétes kimenettel. Már csak arra kellene vigyázni, hogy az űgy lezárásáig Petikének nehogy valami baja essen, mert azt a Fideszről nem lehetne lemosni egykönyen.
elfújta az ellenszél
2024. március 20. 21:20
Eddig a csapból is K. Endre folyt, aztán egy láthatatlan intésre beindut az M. Péterezés. A hazai politikai élet annyira sokrétű, hogy még a kaki is le van sz@rva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!