Kokárdabotrány: Bede nekiesett Bedőnek

2024. március 15. 19:17

A momentumos politikus egy pólót akart átadni Bayer Zsoltnak, a Vadhajtások portál főnöke ezt felettébb zokon vette.

2024. március 15. 19:17

Nyitókép: Képernyőfotó, Bedő Dávid Facebook-oldala

 

Bedő Dávid a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy leköpték és letépték róla a kokárdát március 15-én, amikor Orbán Viktor beszéde után Orosz Annával fel akartak tenni egy kérdést Bayer Zsoltnak. A két momentumos parlamenti képviselő vinni akart a publicistának egy pólót, rajta egyetlen kérdéssel: ki a valódi felelős? 

„Ezeket a pólókat hordjuk mi is a Parlamentben, hogy emlékeztessük a kegyelmi botrányra az állampárt képviselőit” – írja Bedő, s azt állítja, azért nem sikerült átadni a pólót, mert 

Bede Zsolt az útjukat állta, kitépte a kezükből a ruhadarabot, majd pedig letépte a kokárdát és le is köpte.

„Ez a hatalom valódi arca” – zárta a posztját, arról azonban nem számolt be a politikus, hogy a közönség egy torokból skandálta, hogy „hazaárulók, takarodjatok!”

 

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2024. március 16. 11:01
A momentumosok hazaáruló ügynökök. Én nem csak leköptem volna őket...
pumuklik
2024. március 16. 09:57
Kizavarni az országból a hazaáruló köcsög nyomentumosokat!
Majdmegmondom
2024. március 16. 07:39
„Ezeket a pólókat hordjuk mi is a Parlamentben" No komment. Azonnal kiutasítani őket a Parlamentből, elvenni minden képviselői jogot! Hogy a qrva a...ba nem vagytok képesek tisztelni legalább a saját munkahelyeteket és normálisan felöltözködni??? Bakker, ez nem kocsma és nem kurvanegyed...
mreinstand-2
2024. március 16. 00:31
Faszszopó Bidé köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!