Ilyet még Shakespeare sem tudott volna írni

2024. március 21. 13:45

Olyat én még nem láttam, hogy valaki felveszi a feleségével és a (volt) legjobb barátjával folytatott beszélgetéseit.

2024. március 21. 13:45
MAGYAR Péter
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

„A világirodalom és természetesen a magyar irodalom is tele van ilyesféle nyomorultakkal, árulókkal, ócska, jellemtelen emberekkel, szörnyetegekkel, a bűnben hatalmasokkal és a bűnben is pitiánerekkel. Ott van nekünk III. Richárdtól Macbethen át Jágóig és Hegedűs hadnagytól Örkény őrnagyáig mindenki.

De olyat én még nem láttam, hogy valaki felveszi a feleségével és a (volt) legjobb barátjával folytatott beszélgetéseit, azután azokkal haknizik, ezekkel a felvételekkel zsarol, fenyegetőzik és próbál valami új karriert felépíteni.

Ilyet még Shakespeare sem tudott volna írni, vagy ha mégis, kinevetik és nem hiszik el neki.

Pedig van ilyen.

És persze nekünk jutott.

És akkor most mindenki hunyja le a szemét, és képzelje el, hogy az ő barátjáról, házastársáról, akármelyik családtagjáról derülne ki, hogy ezt tette.

Vajon mit gondolnátok az ilyen emberről, őszintén?

És mit gondoltok őróla?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­á­­­n­y­­­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­k­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Nehidd El
2024. március 24. 17:37
Konkrétan azt gondoljuk róla, hogy többet ér a CIA markának tartalmánál még Gréczy markának a tartalma is.
hulyek-a-bal-oldalon
2024. március 22. 17:47
Ilyet értelmes és becsületes ember tényleg nem láthatott. Egyetlen esetben képzelhető el, de az elkövetőt guillotin alá kellene tenni; ha előre tudja, hogy valamilyen formában azzal vissza fog élni. Teljesen mindegy,valójában mi és hogyan történt, de ez az ember egy nagy halom, ocsmány szemét. Egyetlen dolog nem érthető számomra; hogyan volt képes Varga Judit egy ilyen aljadékot kifogni, vele házasságot kötni, ráadásul 3 gyermeket megalkotni. Egy legyet vagy pókot is a férje elől kellett volna közös otthonukból önmagával együtt kimenteni, nem még 3 gyereket egy ilyen baromtól megszülni. Nem hiszem el, hogy ezt az állatot házasságuk első napján nem lehetett kiismerni. Ennyi ideig egy asszonynak nem szabad reménykedni a ház vadallatában. A szemétből még soha nem épült semmi hasznos dolog. Az csak rohadni képes. Ennek a trógernek ez sikerült. Remélem, mihamarabb kiprob álhatja, milyen érzés teljesen légmentes földrétegbe költözni, hogy rohadjon meg teljesen.
polárüveg
2024. március 22. 15:54
Azt, hogy kezdetektől fogva ügynök volt. Mert csak ilyen lelkületű ember képes ilyen lehallgatásra. A viselkedéséről üvölt a befolyásolni akarás és a befolyásoltság üdítően bájos elegye, ami szintén ezt támasztja alá. Ez további személyiségromláshoz is vezethet. A végén csak nehogy szellemekkel fogjon kezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!