Leborulok mindenki előtt, aki erkölcsi példaként mutatta föl a széles ellenzéki tömegeknek azt az embert...

2024. március 20. 15:42

...aki titokban rögzíti a feleségével és a legjobb barátjával készült beszélgetéseket.

2024. március 20. 15:42
Hont András
Hont András
Facebook

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

„1. Ebből legfeljebb Gulyás Gergelynek lehetnek kellemetlen pillanatai, de az meg legyen az ő baja.

2. Szeretnék leborulni mindenki előtt, aki erkölcsi példaként és népi hősként mutatta föl a széles ellenzéki tömegeknek azt az embert, aki titokban rögzíti a feleségével és a legjobb barátjával készült beszélgetéseket.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztiapu
2024. március 21. 14:58
Hát egyben már biztos vagyok: ha ez a nájlontáncsics elvergődik az országgyűlési választásokig - nem valószínű - és ott áll a színpadon vesztesként, mögötte nem fog felsorakozni a három fia. MZP-nek legalább ennyi megadatott.
..--..
2024. március 21. 10:48
-zsoltkom- "aki titokban rögzíti a feleségével és a legjobb barátjával készült beszélgetéseket." Csak gyakoroltak. Varga-Völner páros engedélyezte a lehallgatásokat a Pegazussal, Magyar Péter meg az apró beállításokat mutatta be, hogyan csinálja Varga-Völner. Varga pechjére aláírási tevékenységére rálátott Magyar Péter és nemzetbiztonsági kockázatot látva meg is örökítette a Fidesz-féle tág értelmezésű családot. Figyelemre méltó körülmény, hogy a feleség és a legjobb barátok hasonló szemétdombon kotorásztak... ami egyébként botrányba fulladt. Saul elárulta a barátait és közösségét, na baszki... és akkor mi van? Erre a közjóra épült ki a kereszténység olyan makacsul sebesen. Minden keresztény erkölcsi mérföldkőnek tekinti. Magyar Péter az új keresztény üstökös... csak időt kell rá hagyni és szépen betagozódik jó emberként a keresztény köztudatba. Nem kell itt a Hont-rinya.
Haramia
2024. március 21. 08:24
Baloldali hagyományok. És átváltani politikai haszonra. Ez aztán a gerinc. Nem százas az ürge.
zsolti123
2024. március 21. 03:44
Az anyja biztathatta erre az egész aljasságra - gyüjtsed csak fiam a bizonyítékokat, ezzel lehet sakkban tartani az embereket. Portik, Schadl módszere meg itt hallom, hogy MZP módszere is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!