Hidegfront érkezik este, itt csaphatnak le nagyobb viharok

2024. március 23. 14:08

A 85 km/h-t meghaladó szélroham sem kizárt.

2024. március 23. 14:08

Nyitókép: MTI/Varga György

Ma délután, késő délután északnyugat felől markáns hidegfront érkezik, amely fokozatosan délkelet, kelet felé halad – számolt be a HungaroMet. A portálon azt írják: a fronthoz kapcsolódóan az északnyugatira forduló szelet főként a Dunántúlon és a Duna vonalában (majd a késő esti, éjféli órákban a Bodrogköz környezetében is) nagyobb területen kísérhetik átmeneti viharos széllökések 

70-85 km/h, de elsősorban az Észak-Dunántúlon, valamint a Balaton környezetében lokálisan 85 km/h-t meghaladó átmeneti szélroham sem kizárt. 

A légmozgás a nagy sebességgel mozgó hidegfront mögött késő estétől a legtöbb helyen várhatóan gyorsan veszít erejéből. A front mentén, szintén a késő délutáni, esti órákban a záporok mellett zivatarok is előfordulhatnak, erre az ország északnyugati felén van számottevő esély.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­ö­s­ ­­l­­á­­­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
kulakman
2024. március 23. 17:20
Ma már azt se tudják megmondani,hogy tegnap milyen idő volt nemhogy előrejelzés, minden nap tolja az esőt egy, majd egy hét múlva lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!