Fodor Gábor a Hír TV stúdiójában adott mattot a baloldalnak

2024. március 01. 13:59

A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója nagyon kemény szavakkal bírálta a baloldali ellenzéket.

2024. március 01. 13:59
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának a vendége. Fodor Gábor nagyon kemény szavakkal bírálta a baloldali ellenzéket. Arról kérdezték, hogy szerinte belefér-e a gyermekvédelemért való aggodalmakba az, hogy Gyurcsány Ferenc a parlamentben azt állítja, Orbán Viktor egy pedofilhálózat feje:

»Nem Gyurcsány Ferenc az érdekes ebben a történetben, mert Gyurcsány Ferenc a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, természetes, hogy feláll és beszél […],  a nagyobb baj az, hogy az ellenzék már megint tévúton van. […] Minden szónok arra lyukadt ki a beszédében, hogy Magyarországon létezik egy pedofilhálózat, aminek Orbán Viktor a feje. Na már most, ezt senki nem fogja elhinni, még az ellenzéki szavazók sem. Ez egy teljes zsákutca.«

Majd az egykori liberális politikus levonta a végső tanulságot

»Láthatóan továbbra is bajban van az ellenzék.«”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Hír TV képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2024. március 03. 07:16
Nemhogy nem hiszi el, hanem egyenesen tudja, hogy aljas kampányról van szó.
iimre
2024. március 02. 23:05
"abcugabcug 2024. március 02. 09:43 2016-ban vj kitüntetését ov terjesztette elő, majd ellenjegyezte." Jajaja, felterjesztette, majd ö maga ellenjegyezte, mi? Agyalágyult trolladék, Teee… :DDD
iimre
2024. március 02. 22:54
"syphax-2 márc01. 16:11 Magyarországon a balliberális ellenzék olyan ÜRES LÉGVÁR SZÓNOKLATOKKAL ÉPITI A NAGY SEMMIT, meéyről sajátnmaga is tudja, hogy totális valótlanság!!! És mégis "nyomja" az üres süketdumát, MERT VALÓS MONDANIVALÓJA NINCS!!! KINJÁBAN KIBÖFÖGI MAGÁBÓL A...MIT IS?...A SZART, DE INKÁBB SZÁJONÁT FINGIK...." Gurultak a dollárok, ennek fejében pedig muszáj vmi tevékenységet felmutatni, nem?
abcugabcug
2024. március 02. 09:43
2016-ban vj kitüntetését ov terjesztette elő, majd ellenjegyezte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!