„Egy hete még tudtad, de segítek!” – Hont András rövid időn belül másodszor is keményen odaszúrt Magyar Péternek

2024. március 25. 22:31

A publicista nem rejtette véka alá a véleményét Varga Judit exférjéről.

2024. március 25. 22:31

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Hont András újságíró újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Magyar Péter interjújára és arra reagálva, hogy a Mandiner Facebook-bejegyzése alatt azt a kérdést tette fel, hogy: Hont „ki egyébként?”

Ebben a posztban megosztotta a posztról készült képernyőfotót, amelyhez a következő kísérőszöveget fűzte:

„Hát, egy hete még tudtad, de segítek. Biztos nem az vagyok, aki azzal akar befutni, hogy titokban hangfelvételt készít a karrierépítésre használt feleségével folytatott beszélgetésről. Nem is az, aki ezen kívül még a haverja révén szerez állást. 

Az pláne nem, aki ezt követően családi és haveri osztogatás ellen szónokol”

„Viszont az igen, akinek már húsz éve is azt vágták a fejéhez, amikor a mondandójával nem tudtak mit kezdeni, hogy ez meg ki. Csak azokra már senki nem emlékszik. Ja, és ha még így sem ugrik be, akkor percek múlva megtekinthetsz a televízióban” – írta a publicista, aki vélhetően az ATV Öt című műsorában sem fogja a véka alá rejteni a véleményét a politikusi babérokra törő Magyar kapcsán.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­n­y­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­n­­a­­­k­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
cccbasatu
2024. március 26. 09:01
A magyar belpolitikai helyzet!? Nos a politikai csoportocskák megveszik kilóra más csoportocskák embereit mint a marhahúst,utána beépítik őket lefölözik a hasznot és utána eldobják mint a használt WC papírt! Ugye nem is kell neveket mondani hisz mindenki tudja hogy kikről van szó! Orbán pedig ül a hintalován hol jobbra hol balra osztogat a hintalova alatti alattvalóknak.Persze ez nem TV szappanopera de neki a valóságba az.A másik oldalon ott vannak a családok minden gondjaikkal és próbálnak élni és ha sikeresek,kurváznak,dorbézolnak, elszeretik mások feleségét ,férjét akkor ha beüt a krakk viszont kiborítják a bilit és a mocsok ráömlik azokra is akik messze állnak ettől a latrina társaságtól és megpróbálnak tisztességesen becsületesen élni!Ez a mai magyar valóság!
szeekely
2024. március 26. 08:58 Szerkesztve
Az ENSz Biztonsagi Tanacsa hozott am egy uj hatarozatot. Janemtuttad?! Csak szolok, Mandika, abba kene talan fejezni az enyelgest Magyar Petivel. Lol!
szeekely
2024. március 26. 08:33 Szerkesztve
Erdekes, mennyire osszeomlott Mandi egy korabbi kormanytag volt hazastarsanak föllepese következteben. Mar nincsenek hirek, nincs vilagpolitika, nincs haboru Ukrajnaban es nepirtas sem folyik Gazaban. Miközben a nemzetkozi sajto telivan friss ropogos hirekkel, fontos dolgokrol amik a vilagban zajlanak... De, oda se neki, Mandi csak Magyar Peterről enekel egyre. O az egyetlen, a kizarolagos. Mi van mar, tan Mandi szerelmes lett bele? Lol! A Rogan-fele asperger-kommunikacio totalis csődje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!