Durván betámadták a népszerű magyar vállalkozót, miután elmondta, tetszik neki a Most vagy soha!

2024. március 16. 16:03

„Elég volt egy jó időre ebből, vissza a törlés-tiltás elvhez” – írta bejegyzésében Végel Tamás.

2024. március 16. 16:03

Nyitókép: Facebook

Végel Tamás vállalkozó, a Végel Naplója oldal tulajdonosa, hivatalos közösségi oldalán megosztott videójában fejtette ki véleményét az 1848 március 15-i eseményeket feldolgozó Most vagy soha! című alkotásról. 

Engem lenyűgözött, sok magyar filmet láttam az évek során, de nálam ez dobogós lesz az biztos. Libabőrös voltam a moziteremben”

– hangsúlyozta a 37 ezer Facebook-követővel rendelkező vállalkozó, aki a videó posztolását követően egy nappal pedig már egy egészen más hangulatú bejegyzéssel jelentkezett. Végel Tamás egy beszédes válogatást tett közzé a videója miatt őt gyalázó kommentekből, amelyekhez a következőket írta:

A stílus maga az ember.  Elég volt egy jó időre ebből, vissza a törlés-tiltás elvhez. 

Nem érdemli meg sem a családom, sem a cégek, hogy idegen emberekkel kommunikáljak a »semmiről«. Mindenesetre egy megerősítést szereztem: nem lesz több politikai (szerintem nem volt az...) bejegyzés az oldalon. Nem effelé szeretném építeni az oldalt és a Követőket. A videót nem törlöm” – írta bejegyzésében Végel Tamás. 

 

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:59
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­­á­­­n­y­o­­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­­­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
wombatmenhely
2024. március 18. 21:44
MEGTÁMADTÁK, az illető vállalkozó véleményét nem kommentálom, mert ez a nyelvrombolás fontosabb az ő véleményéről folytatott vitánál. **** L. még Karinthy Zola-paródiáját, és az ottani csillagokhoz fűzött magyarázatát.
papamaci57
2024. március 18. 09:33
Nem igaz, hogy ezt a sexkitty 54-et nem lehet innen letiltani. Vajon az 54 a kora, vagy a születési éve? (1954)
papamaci57
2024. március 18. 09:30
"orion23 2024. március 17. 23:53 Jézusmária. "betámadták"... Tudja a tisztelt szerző, hogy mi a különbség a bebaszni és a megbaszni között?" A Mandiner szerzői szerint trendi dolog ez az újmagyar. Pedig nem. Péchy Blanka és Deme László forog a sírjában. (Emlékszik még valaki a "Beszélni nehéz" rádióműsorra?) Úgy látszik írni is nehéz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!