A nap, amikor Magyar Péter megette az ellenzék vacsoráját

2024. március 17. 08:18

Minden kutyapárti „megijedt kicsit”.

2024. március 17. 08:18
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Mérce

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„A Szabadság híd, verőfényes napsütésben, március 15-én ideális tüntetéshelyszín. A Kétfarkú Kutyapárt pedig éppen ide szervezett hagyományos »hídfoglalást«, azonban hiába a csábító programok, a beszédek csupán a kutyapárti »keménymagot«, néhány száz embert érdekeltek. Délután 5-től Karácsony Gergely és meghívott felszólalói gyülekeztek egy híddal arrébb, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, de a főpolgármester, Ádám Zoltán beszéde és Julia Navalnaja, Alekszej Navalnij özvegyének videóüzenete is csupán 5-6 ezer embert vonzott.

A tömeg ezen a március idusán máshol volt. Egyrészt szép, de azért a megszokottnál szerényebb számban gyűltek  össze Orbán Viktor ünnepi beszédére, amiből  úgy tűnik, a miniszterelnök idén nem csinált nagy ügyet: mintha a jégről vette volna le, és mintha már párszor elmondta volna. A fő attrakciónak pedig a miniszterelnök legújabb kihívója bizonyult.

Minden kutyapárti »megijedt kicsit«

A liberális pártok és a Fidesz programjai helyett a mintegy 19 ezres tömeget Magyar Péter, egy még náluk is »elitistább« szereplő vonzotta. Így az előbbieknek  azzal kellett szembenézniük március 15-én, hogy egy új kihívó nagyszínpados bemutatkozása mellett ők csak mellékes rendezvények főszereplői.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­v­­­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
repulok
2024. március 18. 08:43
Uncsi a Magyar Péter családi saga, vágyom vissza a Győzike, Zámbó Jimmy, meg Tóth Gabi sztorikra...
Lajoss
2024. március 18. 07:36
Muszáj beindítani a pártállam lejárató-gépezetét…🤷‍♂️
Chardonnay99
2024. március 17. 23:21
Azért megnézném kik mennek el egy olyan ember rendezvényére, aki csak azért fordult a FIDESZ ellen, kiesett a pikszisből. Mégis mit várnak tőle?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!