A nagyotmondó legény nézzen szembe önmagával, ha pedig van bűnös, az legyen elszámoltatva – öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

2024. március 28. 05:23

A 2 perc a hálószobában is kevés, nemhogy „kormánybuktatásnál”. Pláne konkrétumok nélkül. Ez korai szóömlés, ami igazi kielégülést senkinek se hoz.

2024. március 28. 05:23
null
Böjtös Gábor

(Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád)

Azt gondolom, hogy Magyar Péter lebuktatta és megbuktatta magát, még mielőtt bármiféle politikai karriert befuthatott volna, egy meg sem született politikai párt élén.

Magyar Péter ugyanis hetek óta szította a tüzet, nagy szavakat mondott, beszédet intézett a néphez, közben pedig atombombát emlegetett.

Nem mellesleg az „ágyúba” hétfő este olyan nehéztüzérségi muníciót töltött, miszerint Varga Judit, gyermekei anyja azt találta mondani, hogy a Fidesz maffiaszerű kormány, ahonnan nem lehet csak úgy lelépni. Szóval volt itt ígérgetés, volt nagy hergelés, hogy mi várható. És hogy ehhez képest mit kaptunk? 2 percet.

2 percet, ami a hálószobában is kevés, nemhogy egy kormánybuktatásnál.

De legalább lebuktatásnál. Pláne konkrétumok nélkül. Ez korai szóömlés, ami felizgatja mindazokat, akiknek sikeresen megbirizgálja az erogén zónáját, de igazi kielégülést senkinek sem hoz.

Mert hogyan is hozhatna, amikor az egykori házaspár házi felvétele minden sikamlós részletet nélkülöz? Szóba kerül a sok direkt közbeszólás és kérdezgetés közben, hogy valamit valaki valahonnan kihúzott volna. De nem sikerült, mert az ügyészség nincs a kormány irányítása alatt.

Ez a nagy atombomba? Ez a maffiakormány?

Én kérek elnézést, de ez mi? És mit bizonyít? Kinek vannak a politikáról téveszméi és illúziói? Ki gondolja azt, hogy a politika kicsit sem korrupt? Ahogy kicsiben, úgy nagyban is mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti. Sajnálom, ha a mesevilág szertefoszlik, de valamilyen szinten szerintem minden politikus korrupt.

Nem ez az ideális. Valóban. Én is mást remélnék, de ez a valóság. Ebben semmi újdonság nincs.

Persze a konklúzió az, hogy ha vizsgálatok alapján kiderül, hogy valaki bármilyen bűnt követ/követett el, visszaélve a hatalmával, annak számolnia kell a következményekkel. Egyben példát kell statuálni, teljesen elzárkózva a csalás és lopás minden formájától, jelezve azt, hogy bár senkinek nem kell megválnia a kezétől, ettől még ez nem egy elfogadott és követendő példa.

Pláne nem a jobb oldalon, akarom mondani: a jobboldalon.

Az igazi újdonság azonban ebben a nagyon fontosnak mondott beszélgetésben az, hogy bármennyit hallhattuk baloldalról az ellenkezőjét, az ügyészség független. Mert hát milyen diktatúra az, ahol nem lehet akármit is előírni az ügyészségnek? Márpedig a baloldali retorika szerint Magyarországon ma jobboldali, sőt Fideszes diktatúra van. És milyen igaz!

Hiszen ma Magyarországon senki nem mondhat semmit szabadon. Azt sem, hogy korrupt maffiakormányt működtet a Fidesz.

A szabadon rendezett koncerteken azok a fiatalok, akik a kormány adta kedvezményekből utazgatnak és buliznak, nem kiabálhatják szabadon, hogy „mocskos Fidesz!” Mert a stílus maga az ember, és ezek az emberek végső elkeseredésükben, a koncert tömegében elnyomva nem is élhetnek más fegyverrel, mint ezen szavak elsöprő védelmi erejével. Itt semmit sem szabad. Mert diktatúra van.

Magyar Péternek is védelemben rettegve kellett túráznia, miközben élete minden egyes percben veszélyben volt.

Ezt mind megtudtuk ebből a felvételből. Ahogyan Magyar Péternek hála sok mindent megtudhattunk, hiszen ő a kiválasztott. Hogy némi istenkomplexussal rendelkezik, az látható, bár nem mindig tudja eldönteni, hogy most éppen Petőfi-imitátor megváltó vagy cipőboltba betérő influenszer. Nem mindig egyértelmű, hogy ő most a harcos forradalmár, netán az elnyomás áldozata, legyen szó kormányról vagy éppen a bal-, esetleg jobboldali médiáról.

De egyszer majd talán eldönti ezeket a kérdéseket, és akkor mi is megtudhatjuk.

Ahogy azt is, hogy akkor mi is az az atombomba, ami megváltoztatja a világot, de legalábbis a magyar politikát. Mert ez a felvétel nem az. Ebből semmit nem tudtunk meg. De legalább ismét sikerült gumicsonton rágódni, aztán majd meglátjuk, hogy az meddig tart ki.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­­y­­o­­k­ ­­­v­á­r­­­n­­a­­­k­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
beeezoli
2024. április 03. 21:20
Ezt ennél jobban megfogalmazni nem is lehetett volna!!! Minden szóval tökéletesen egyetértek!
badsector-2
2024. március 29. 18:17
Kibaszott szánalmas, hogy az a gamer újságíró, aki annak idején a PC Guru, az IGN és a Gamer.hu főszerkesztője, szerkesztője és az 576 Kbyte és 576 Konzol elismert újságírója volt, ilyen szintre süllyedt le, hogy ebben a hányinger, seggnyaló lakájmédiában lapátolja az ilyen igénytelen propagandaszart. Gondolom, jó pénzért. Neked kellene szembenézni saját magaddal és leköpni a tükörképedet. "Böjti"
Patika
2024. március 29. 05:01
A nagyotmondó legény nézzen szembe önmagáva---- de aranyos kedves és nyálas olvasóim o t t h o n. (és ha kérhetném végre a névtelenség magányos homályában, ne a médiában basszátok meg)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!